Denne opskrift på "Sunde vafler med spinat, laks og avocado" passer rigtig godt til en lækker brunch eller som en forret til både venner, familie eller bare dig selv. Opskriften er nem at følge og kræver ikke de store evner i køkkenet.
Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Perfekt til: Brunch, forret
Giv denne opskrift et løft i sundhed og køb kun økologiske ingredienser. Yderligere, så køb vildtfanget laks og undgå en masse skadelige stoffer, som findes i fisk fra fiskefarme. Det bedste mad må være den, man kan spise med god samvittighed!
Håber at du nyder denne lette og ikke mindst sunde opskrift på vores "Sunde vafler med spinat, laks og avocado".
Del og giv gerne en kommentar forneden når du selv har lavet den. God appetit!
Trin 1:
Tø spinaten op.
Trin 2:
Forvarm vaffeljernet.
Trin 3:
Smelt smørret ved lav temperatur og lad det afkøle.
Trin 4:
Bland speltmel, bagepulver og salt i en skål. Rør mælk og æg i. Tilsæt til sidst spinat og smør.
Trin 5:
Hæld en lille mængde af blandingen på det varme vaffeljern og steg dem til de er gyldenbrune.
Trin 6:
Arranger med små tomater, agurk, røget laks, avocado og hytteost.