Mangosalat med Rejer og Avocado Opskrift

Mangosalat med rejer og avocado er specielt lækkert, når man sidder udenfor og nyder livet en varm sommeraften. Mangoen giver en dejlig naturlig sødme, som spiller godt sammen med rejerne og avocadoerne. Lækkert.

Værsgo!

Kort om opskriften

Antal personer: 4

Tilberedelsestid: 20 minutter

Godt som: Tilbehør

Bonus information

Denne salat serveres straks ved stuetemperatur eller efter afkøling i en time. 

Husk altid at undgå kemikalier i din mad. Køb derfor kun økologisk så vidt muligt.

Ingredienser

  • 2 store modne mangoer
  • 2 medium størrelse modne avocadoer
  • 250 gr. grønlandske rejer
  • 200 gram friske koriander
  • 3 spsk friskpresset limejuice

Trin for trin instruktioner

Trin 1:
Vask mango, avocado og koriander. Sæt rejerne til at dryppe af i en si.

Trin 2:
Hak koriander, og skær mango og til sidst avocadoerne i tern.

Trin 3:
Bland mango, rejer og avocado sammen i en skål og arranger efterfølgende på et fad.

Trin 4:
Klem limesaft oven på salaten. Serveres eller dækkes til og afkøles i højst 1 time.

Tip:
Hæld limesaft ud over avocadoerne inden det blandes sammen i salaten. På denne måde holdes avocadoerne fra at blive brune i længere tid.