Mangosalat med rejer og avocado er specielt lækkert, når man sidder udenfor og nyder livet en varm sommeraften. Mangoen giver en dejlig naturlig sødme, som spiller godt sammen med rejerne og avocadoerne. Lækkert.
Værsgo!
Antal personer: 4
Tilberedelsestid: 20 minutter
Godt som: Tilbehør
Denne salat serveres straks ved stuetemperatur eller efter afkøling i en time.
Husk altid at undgå kemikalier i din mad. Køb derfor kun økologisk så vidt muligt.
Trin 1:
Vask mango, avocado og koriander. Sæt rejerne til at dryppe af i en si.
Trin 2:
Hak koriander, og skær mango og til sidst avocadoerne i tern.
Trin 3:
Bland mango, rejer og avocado sammen i en skål og arranger efterfølgende på et fad.
Trin 4:
Klem limesaft oven på salaten. Serveres eller dækkes til og afkøles i højst 1 time.
Tip:
Hæld limesaft ud over avocadoerne inden det blandes sammen i salaten. På denne måde holdes avocadoerne fra at blive brune i længere tid.