Hokkaido Suppe Græskar med Rugbrøds Topping Opskrift
En nem og ikke mindst rigtig lækker suppe. Nydes specielt godt i de kolde og mørke årstider.

Kort om Smoothie Opskriften

  • Antal personer: 2
  • Tilberedelsestid: 45 minuter
  • Velegnet til: Aftensmad

Hokkaido Suppe Græskar med Rugbrøds Topping

Hokkaido Græskar Suppe med Rugbrøds Topping opskrift Hokkaido Græskar Suppe med Rugbrøds Topping opskrift

Vi er gået ind i en kold tid, og det er endelig blevet tid til suppe igen, og det er samtidig blevet sæson for græskar, og det elsker vi. Det håber vi også i gør, fordi vi har bikset en opskrift sammen på Hokkaido suppe.

Den er lækker, cremet og ovenikøbet i den sundere ende, prøv den og nyd den en kold aften.

Værsgo!

Kort om ingredienser

Husk at sprøjtegift ikke kun er på ydersiden af frugten eller grøntsager, men også optages gennem planten og derved også ender i frugten. Som altid, anbefaler vi altid at du kun anvender økologiske ingredienser. Husk altid at skylle grundigt om det er økologisk eller ej.

Ingredienser

  • ½ hokkaidogræskar
  • 1 stor gulerod
  • 2 kartofler
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille løg (eller halvt stort løg)
  • En knivspids chili
  • ½ tsk. spidskommen
  • En grøntsags bouillon
  • Vand
  • 200ml kokosmælk
  • Salt og peber
  • Olivenolie til stegning

Ingredienser til rugbrødstopping

  • 4 skiver rugbrød
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Paprika

Se vores Hokkaido Græskar Suppe video

Se vores YouTube video for hvordan du hurtigt og nemt kan lave vores Hokkaido Suppe opskrift.

Tryk “afspil” på videon eller se forneden for trin for trin instruktioner.

Trin for trin instruktioner for Hokkaido Græskar Suppe med Rugbrøds Topping

  1. Skær græskar, gulerod, kartofler, rød peber og løg i grove stykker, svits det af i gryden sammen med alle krydderierne og olivenolie.
  2. Dæk herefter grøntsagerne lidt mere end halvt op med vand og tilsæt grøntsagsbouillon og lad det koge i 30 min.
  3. Imens suppen koger, gøres der klar til rugbrødstopping. Rugbrødet skæres i små tern, kommes på en pande med olie, paprika og salt, og steg rugbrødet til det bliver helt sprødt.
  4. Blend suppen med en stavblender i gryden.
  5. Tilsæt kokosmælk og lad suppen koge op igen – smag til med salt og peber.
  6. Server suppen, med dit varme og sprøde rugbrødstopping.
  7. Værsgo!


Del gerne på Facebook og/eller Instagram med #vipramad #viprafood