Hjemmelavet Müslibar opskrift med hørfrø, sesam, chia og kakaonibs
Sunde, lækre, mættende hjemmelavet Müslibar Opskrift som du nemt kan lave selv.
Kort om Hjemmelavet Müslibar Opskrift
Antal barer: 10-15 stk.
Tilberedelsestid: ca. 20 minutter
Velegnet til: Snack
Hjemmelavet Müslibar Opskrift med hørfrø, sesam, chia og kakaonibs
Når den lille sult melder sig, er disse müslibarer den gode løsning! Samtidig er de en omega-3 kilde, da de er fyldt med sunde frø, kerner og nødder.
Du kan selv bestemme hvilke frø, kerner og nødder der skal i, hvis der er noget du foretrækker mere end andet!
Værsgo!
Kort om ingredienser til
Vi anbefaler som altid at man så vidt muligt anvender økologiske ingredienser.
Køb så vidt muligt kun økologisk og undgå rester af skadelige kemikalier og lav de sundest mulige hjemmelavet müslibarer til dig selv og familien.
Ingredienser til Hjemmelavet Müslibar med hørfrø, sesam, chia og kakaonibs
½ dl tahin
½ dl kokosolie
100 g udstenede dadler
3 dl havregryn
1 dl blandede frø og kerner
1 håndfuld mandler (hakket)
½ dl Kakaonibs
Trin for trin instruktioner for Hjemmelavet Müslibar med hørfrø, sesam, chia og kakaonibs
Tahin og kokosolie kommes i en lille gryde og varmes stille op og røres sammen.
Blend dadler til en masse og rres sammen med tahin og kokosolie.
Tilsæt havregryn, frø, kerner, mandler og kakaonips til massen.
Massen puttes i en form med bagepapir, og her skal massen trykkes godt ud så de kan skæres pænt ud til sidst.
Massen stille nu i køleskabet i ca. 3 timer, og når den er blevet god fast så kan den skæres ud til barer, og de opbevares så i køleskabet indtil dine hjemmelavet müslibar skal nydes.
Værsgo!
Del gerne på Facebook og/eller Instagram med #vipramad #viprafood