Hjemmelavet Hummus Opskrift

Hjemmelavet Hummus Opskrift

Hjemmelavet hummus er sundt, nemt og smager ganske fantastisk. Hummus er en lækker cremet dip som laves på kikærter og er godt til bl.a. tapas, smørepålæg, dip, i sandwich eller i pita brød.

Kort om

  • Antal personer: 4
  • Tilberedelsestid: 6-8 minuter
  • Godt som: Sund snack dip, tapas og m.m.

Introduktion til Hjemmelavet Hummus Opskrift

Hjemmelavet Hummus Opskrift Hjemmelavet Hummus Opskrift

Denne lækre hummus er blevet et must have i mange danske hjem, den er god til sandwich, salater og meget mere.

Super lækker, og kan piftes op på mange forskellige måder ved at tilsætte forskellige smags nuancer som f.eks. persille eller peberfrugt.

Velbekommen!

Hjemmelavet Hummus Opskrift med økologiske ingredienser

 Vi anbefaler altid økologiske frugter og grøntsager, så du undgår kemikalier så som pesticider. Nyere studier viser, at optagelsen af de vigtige næringsstoffer faktisk er forringet, når man spiser ikke økologiske produkter, da kemikalierne, som bruges til at sprøjte med, hæmmer optagelsen.

Ingredienser for Hummus

  • 1 dåse kikærter
  • 1 spsk. Tahin
  • 1 spsk. God olivenolie
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 stort fed hvidløg
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 knivspids røget paprika
  • 1 tsk. Salt
  • ½ dl vand (tilføj mere for en mere cremet konsistent)

Trin for Trin Instruktioner for Hjemmelavet Hummus Opskrift

  1. Tøm kikærtedåsen for vand, og skyl kikærterne godt.
  2. Kom alle ingredienser i en blender, undtagen vand.
  3. Blend og tilføj vand lige så stille, til du har den ønskede konsistens.
  4. Du kan give din hummus farve og smag ved at tilføje f.eks. persille, peberfrugt eller spinat.
  5. Top evt. din skål med en krydderurt, paprika eller sesamfrø og med en sjat olivenolie.