Salgsbetingelser &

leveringsbetingelser

Salgsbetingelser & Leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

vipra | natural choices ApS
CVR nr. 34 88 02 55
Søndergade 11, 4, 8000 Aarhus C

Etableret i 2012

Betaling

På www.vipra.dk kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og PayPal. vipra | natural choices ApS tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Post Nord med omdeling.

Du kan forvente en leveringstid på 1-5 hverdage. Ordrer indeholdende bestillingsvarer vil dog som udgangspunkt have en længere leveringstid. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet – der efterleveres ikke.

Hos vipra | natural choices bærer vi ansvaret for varerne indtil du har modtaget dem.

Fortrydelsesret og reklamationsret

Du har reklamationsret i produktets levetid gældende fra den dag vi afsender dine varer. Alle reklamationer skal anmeldes indenfor rimelig tid, hvilket forstås som senest to måneder efter fejlen er opdaget.

Du kan til enhver tid returnere dit køb inden for 14 dage fra den dato, du har modtaget din ordre. Vi tilbyder som en ekstra service en udvidet 365 dages fortrydelsesret som gælder efter de lovmæssige 14 dages fortrydelsesret. Fortryder du et køb, kan du sende dine uåbnede produkter tilbage til os.

Hvis du ønsker at anvende din returret vil hele beløbet inklusiv forsendelsesomkostninger blive refunderet. Dine egne omkostninger forbundet med returneringen af produkterne vil ikke blive refunderet i forbindelse med anvendelsen af returretten.

Bemærk at såfremt at du åbner produktet, vil det blive betragtet som værdiforringet med 100%, og vi vil således ikke kunne refundere produktets pris.

Fortrydelsesret Reklamationsret
Returnering af produkter

Returnering af produkter

Du skal først tage kontakt til os via support for at meddele at du ønsker at returnere din ordre og derefter afsende den uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen, indtil den er kommet os i hænde.

Vi refunderer dine penge inden for 14 dage, fra vi har modtaget de returnerede produkter.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: vipra | natural choices ApS Søndergade 11, 4 8000 Aarhus C Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen sammen med de produkter som du ønsker at sende tilbage til os.

Persondatapolitik

For at du kan foretage køb hos os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos vipra | natural choices og opbevares i fem år fra sidste køb, hvorefter dine oplysninger slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Kun ansatte hos vipra | natural choices ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre.

Nogle dage efter din ordre er gennemført, sender vi dig en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse. Vi vil rigtig gerne dele dine erfaringer med de produkter vi sælger. Du vil derfor kunne modtage en opfordring til at anmelde det købte ca. 14 dage efter din ordre er færdigbehandlet.

Som registreret hos vipra | natural choices ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vipra | natural choices ApS via vores kontakt side.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice via vores kontakt side. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores CVR: 34 88 02 55.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

vipra | natural choices ApS tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

vipra | natural choices ApS

Vi har hos vipra | natural choices sat os for mål at producere et af markedets absolutte bedste Omega-3 kosttilskud produkter.

Vores koncept er simpelt; kosttilskud skal altid være potent, helt rent og fri for skadelige stoffer, bæredygtigt og så skånsom for vores miljø som muligt.

Alle vores mål blev opnået med vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie, og vi er så sikre, at vi tilbyder hele 365 dages fuld tilfredshedsgaranti.

Læs mere

Følg os for meget mere

Abonner på vores nyhedsbrev i dag

Rabatkoder, produktnyheder, tilbud og artikler om sundhed højst én gang om måneden!

Tak for at du har valgt at abonnere på vores nyhedsbrev!