Salgsbetingelser &

leveringsbetingelser

Salgsbetingelser & Leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

vipra | natural choices ApS
Søndergade 11, 4, 8000 Aarhus C

CVR nr. 34 88 02 55

kontakt@vipra.dk
Det er desværre ikke muligt at ringe til os

Betaling

På www.vipra.dk kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, MobilePay og PayPal. vipra | natural choices ApS tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Post Nord med omdeling.

Du kan forvente en leveringstid på 1-5 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet – der efterleveres ikke.

Hos vipra | natural choices bærer vi ansvaret for varerne indtil du har modtaget dem.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Du har reklamationsret i produktets levetid gældende fra den dag vi afsender dine varer. Alle reklamationer skal anmeldes indenfor rimelig tid, hvilket forstås som senest to måneder efter fejlen er opdaget.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

vipra | natural choices ApS
Søndergade 11, 4,
8000 Aarhus C

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Vi tilbyder som en ekstra service en udvidet 365 dages fortrydelsesret som gælder efter de lovmæssige 14 dages fortrydelsesret. Fortryder du et køb, kan du sende dine uåbnede produkter tilbage til os.

 

Fortrydelsesret Reklamationsret
Returnering af produkter

FORTRYDELSESRET

Du kan til enhver tid returnere dit køb inden for 14 dage fra den dato, du har modtaget din ordre. Vi tilbyder som en ekstra service en udvidet 365 dages fortrydelsesret som gælder efter reglerne for de lovmæssige 14 dages fortrydelsesret. Fortryder du et køb, kan du sende dine uåbnede produkter tilbage til os.

Hvis du ønsker at anvende din returret, vil hele beløbet inklusiv forsendelsesomkostninger blive refunderet. Dine egne omkostninger forbundet med returneringen af produkterne vil ikke blive refunderet i forbindelse med anvendelsen af returretten.

Bemærk at fortrydelsesretten bortfalder, når du åbner produktet.

RETURNERING AF PRODUKTER

Du fortryder ved at tage kontakt til os via support for at meddele at du ønsker at returnere din ordre eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne, og derefter afsende varen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen, indtil den er kommet os i hænde.

Vi refunderer dine penge inden for 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: vipra | natural choices ApS Søndergade 11, 4 8000 Aarhus C Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Standardfortrydelsesformular

9 + 13 =

Persondatapolitik

For at du kan foretage køb hos os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse. Vi foretager registreringen og videregivelse af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos vipra | natural choices og opbevares i fem år fra sidste køb, hvorefter dine oplysninger slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på vipra.dk er vipra – natural choices ApS.

Nogle dage efter din ordre er gennemført, sender vi dig en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse. Vi vil rigtig gerne dele dine erfaringer med de produkter vi sælger. Du vil derfor kunne modtage en opfordring til at anmelde det købte ca. 14 dage efter din ordre er færdigbehandlet.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@vipra.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice via vores kontakt side. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores CVR: 34 88 02 55.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 3.09.2018

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt og så potent som muligt. Derudover skal produkter være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsom for vores miljø som muligt. Det synes vi ihvertfald.

e-mærket certifikat for vipra.dk

Læs mere

Følg os for meget mere