persondatapolitik

Dine personoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos vipra | natural choices og opbevares i fem år fra sidste køb, hvorefter dine oplysninger slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Når du køber hos os

For at du kan foretage køb hos os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Kun ansatte hos vipra | natural choices ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre. Nogle dage efter din ordre er gennemført, sender vi dig en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse.

Vi vil rigtig gerne dele dine erfaringer med de produkter vi sælger. Du vil derfor i enkelte tilfælde modtage en opfordring til at anmelde det købte ca. 14 dage efter din ordre er færdigbehandlet.

Som registreret hos vipra | natural choices ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vipra | natural choices ApS via vores kontak side. Kontakt os nu.

Persondatapolitik: Når du køber hos os
Gratis Fragt i hele Danmark

Gratis fragt i hele Danmark

Uanset ordrestørrelse tilbyder vi gratis forsendelse til alle vores kunder i Danmark.

Ved forsendelser til Grønland, Færøerne, samt resten af EU er prisen 35 kr.

Din tilfredshedsgaranti

Din tilfredshedsgaranti

Vi forstår, at det ikke altid føles lige let at købe et nyt kosttilskud på nettet. Derfor tilbyder vi dig en udvidet 365 dages fortrydelsesret, som gælder efter de lovmæssige 14 dages fortrydelsesret.

Fortryder du et køb, kan du sende alle uåbnede produkter tilbage til os.

100% naturlig & bæredygtige kilder

Naturligt & bæredygtigt

Vores koncept er enkelt; at producere et omega-3 kosttilskud af allerhøjeste kvalitet ved kun at bruge naturlige ingredienser fra bæredygtige kilder.

Resultatet er et unikt, potent og 100% naturligt produkt.

vipra | natural choices ApS

Vi har hos vipra | natural choices sat os for mål at producere et af markedets absolutte bedste Omega-3 kosttilskud produkter.

Vores koncept er simpelt; kosttilskud skal altid være potent, helt rent og fri for skadelige stoffer, bæredygtigt og så skånsom for vores miljø som muligt.

Alle vores mål blev opnået med vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie, og vi er så sikre, at vi tilbyder hele 365 dages fuld tilfredshedsgaranti.

Læs mere

Følg os for meget mere

Abonner på vores nyhedsbrev i dag

Du modtager ét nyhedsbrev om måneden med gode råd om sundhed, sunde opskrifter, særtilbud kun for abonnenter samt konkurrencer!

Tak for at du har valgt at abonnere på vores nyhedsbrev!