persondatapolitik

Dine personoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos vipra | natural choices og opbevares i fem år fra sidste køb, hvorefter dine oplysninger slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Når du køber hos os

For at du kan foretage køb hos os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Kun ansatte hos vipra | natural choices ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre. Nogle dage efter din ordre er gennemført, sender vi dig en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse.

Vi vil rigtig gerne dele dine erfaringer med de produkter vi sælger. Du vil derfor i enkelte tilfælde modtage en opfordring til at anmelde det købte ca. 14 dage efter din ordre er færdigbehandlet.

Som registreret hos vipra | natural choices ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vipra | natural choices ApS via vores kontak side. Kontakt os nu.

Persondatapolitik: Når du køber hos os
Gratis fragt i hele Danmark

Gratis fragt i hele Danmark

Køb krill olie i dag og få gratis og hurtig forsendelse uanset ordrestørrelse.

Ved forsendelser til Grønland, Færøerne, samt resten af EU er prisen 35 kr.

365 dages fuld tilfredshed og fortrydelsesret

Din tilfredshedsgaranti

Vi forstår, at det ikke altid føles lige let at købe et nyt kosttilskud på nettet. Derfor tilbyder vi dig en udvidet 365 dages fortrydelsesret, som gælder efter de lovmæssige 14 dages fortrydelsesret.

Fortryder du et køb, kan du sende alle uåbnede produkter tilbage til os. Køb krill olie trygt hos os i dag.

Vi benytter kun naturlige & bæredygtige ingredienser

Naturlig & bæredygtig

Vores koncept er enkelt; at producere et omega-3 kosttilskud af allerhøjeste kvalitet ved kun at bruge naturlige ingredienser og fra kun bæredygtige kilder.

Resultatet er et unikt, potent og 100% naturligt & bæredygtigt produkt. Køb krill olie i dag med god samvittighed.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt og så potent som muligt. Derudover skal produkter være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsom for vores miljø som muligt. Det synes vi ihvertfald.

e-mærket certifikat for vipra.dk
Ecommerce Europe Trustmark

Læs mere

Følg os for meget mere