0

Subtotal: 0.00DKK


Ingen varer i kurven.

Personoplysninger

Dine personoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos vipra | natural choices og opbevares i fem år fra sidste køb, hvorefter dine oplysninger slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Når du køber hos os

For at du kan foretage køb hos os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Kun ansatte hos vipra | natural choices ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre. Nogle dage efter din ordre er gennemført, sender vi dig en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse.

Vi vil rigtig gerne kunne forbedre os selv og dele dine erfaringer med de produkter vi sælger. Du vil modtage en opfordring til at anmelde dit køb på e-mærket og TrustPilot inden for de første 3 uger efter at din ordre er færdigbehandlet.

Som registreret hos vipra | natural choices ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vipra | natural choices ApS via vores kontak side. Kontakt os nu.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Ønsker du at leve sundere? Abonner allerede i dag på vores sundhedsnyhedsbrev, og modtag gode råd om sundhed, seneste nyt fra os, sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay