Om os

Om os hos vipra | natural choices

vipra | natural choices ApS blev grundlagt i 2012 af Zaki Vithen og Jacob Prange med et fælles ønske om at fastholde et godt helbred og en god sundhed. Vi tror på, at man kan nå rigtig langt med kosten, men det er ikke altid at selv en god kost er nok i sig selv, eller at næringsværdierne er gode nok i den kost vi får. Vi tror især på, at der er et behov for at supplere kosten med Omega 3, men også at det ikke kan gøres med hvilket som helst Omega 3 produkt.

Da vi begyndte at interesse os for Omega 3 ,opsatte vi nogle ultimative krav til, hvordan et Omega 3 produkt skulle se ud før, at det var interessant for os. Produktet skulle først og fremmest være af højeste kvalitet for at kunne opnå en effekt på helbredet. Herudover så skulle det også være bæredygtigt og komme fra så rene farvande som muligt.

Vi var derfor i kontakt med en del producenter af forskelligt fiskeolie for at undersøge, hvilken fiskeolie som kunne leve op til vores krav. Vi fandt ud af, at der var leverandører på markedet, som godt kunne levere fiskeolie med gode Omega 3 værdier. Desværre fandt vi også ud af, at hvis vi spurgte til bæredygtighed, produktionsmetoder samt hvor fisken var fanget, så var svarene alt for ofte undvigende eller også levede de ikke op til vores krav.

Jacob Prange, CEO & Head of R&D
Zaki Vithen, Marketing Director

Vi udvidede derfor vores søgning på et Omega 3 produkt, som kunne leve op til vores krav, og fandt ud af, at der i det antarktiske farvand lever Krill (små lyskrebs), hvis Omega 3 optages meget effektivt i menneskekroppen på grund af Krill's struktur (meget mere end fiskeolie). Vi begyndte derfor at interesse os mere og mere for Krill Olie, og fandt en producent som også kunne leve op til vores krav om bæredygtighed og renhed. Så pludselig stod vi med et produkt som levede op til vores krav men også på mange måder overgik vores forventninger ved blandt andet at være 100% sporbart tilbage til fangstområdet.

Vi er derfor meget stolte af vores Krill Olie, som lever 100% op til vores forventninger til kvalitet og effektivitet, men også fordi at vores Krill Olie ligeledes er bæredygtigt fanget og 100% sporbart tilbage til fangstområdet i det Antarktiske farvand.

I godt helbred,

Zaki Vithen og Jacob Prange
vipra | natural choices

 

Følg os for mere

vipra | natural choices ApS

Søndergade 11, 4
8000, Aarhus C
Danmark

kontakt@vipra.dk