Hvorfor vælge
vipra | natural choices?

Hvem er vi?

vipra | natural choices ApS er en 100% dansk virksomhed og høre til i Aarhus. Vi har et ønske om at udvikle og fremstille kosttilskud med de højeste værdier for at give dig flest mulige sundhedsfordele. Alle vores produkter skal være lavet med kun naturlige og bæredygtige ingredienser.

Du får mest indhold til gode priser

AntarcticRed Krill Olie er testet til at have mest indhold i Danmark i forhold til vores konkurrenter og tilbyder dig priser og løsninger fra 149.95 kr. Se vores Priser & Tilbud.

Størst mulig omtanke for vores miljø

Med ECO-Harvesting sikres at alt bifangst undgås og dermed belaster mindst muligt dyrelivet. Krill er i sig selv en 100% bæredygtig omega-3 kilde som er strengt reguleret til forskel. Læs mere her.

Naturligt indhold & 100% fri for miljøskadelige stoffer

Det er i dag vigtigere end tidligere at gøre hvad vi kan for at mindske indtaget af miljøskadeligestoffer. AntarcticRed Krill Olie er naturligt og fri for forureningsstoffer, mikroplastik og andre skadelige stoffer.

Hvem er vi?

Vi er en 100% dansk virksomhed med til formål at tilbyde de absolute bedste kosttilskudsprodukter, til en god pris og med den bedste kundeservice.

Jacob Prange

Administration

Zaki Vithen

Marketing

Lars Prange

Key Account Manager

“AntarcticRed Krill Olie er den krill olie som har mest indhold i Danmark. At vores kunder får mest ud af vores produkt og til en skarp pris gør mig rigtig stolt .”

Jacob Prange

“For mig betyder det rigtig meget at vores AntarcticRed Krill Olie er 100% bæredygtigt. At vi som virksomhed kan skabe stor værdi for vores kunder uden at belaste vores natur.”

Zaki Vithen

“At der er flere fordele med AntarcticRed Krill Olie i forhold til andre krill olier og specielt i forhold til fiskeolie betyder meget for netop mig.”

Lars Prange

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Ønsker du at leve sundere? Abonner allerede i dag på vores sundhedsnyhedsbrev, og modtag gode råd om sundhed, seneste nyt fra os, sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay