Hvorfor vælge
vipra | natural choices?

Hvem er vi?

Vores virksomhed, vipra | natural choices ApS, er en 100% dansk virksomhed og hører til i Aarhus. Vi har et ønske om at udvikle og fremstille kosttilskud med de højeste værdier for at give dig flest mulige sundhedsfordele.

Alle vores produkter er lavet udelukkende med 100% naturlige og 100% bæredygtige ingredienser.

Du får mest indhold til gode priser

AntarcticRed Krill Olie er testet til at have højest indhold i Danmark i forhold til vores konkurrenter og vi tilbyder dig priser og løsninger fra 149.95 kr. Se vores Priser & Tilbud.

Størst mulig omtanke for vores miljø

Med ECO-Harvesting sikres at alt bifangst undgås og dermed belaster mindst muligt dyrelivet. Krill er i sig selv en 100% bæredygtig omega-3 kilde, som er strengt reguleret af internationale konventioner. Læs mere her.

Naturligt indhold & 100% fri for miljøskadelige stoffer

Det er i dag vigtigere end tidligere at gøre hvad vi kan for at mindske indtaget af miljøskadeligestoffer. AntarcticRed Krill Olie er naturligt og fri for forureningsstoffer, mikroplastik og andre skadelige stoffer.

Højkoncentreret Omega-3 Kapsler

Højkoncentreret Omega-3 Kapsler

Med AntarcticRed Krill Olie får du en højkoncentreret omega-3 kilde til de vigtige Omega-3 fedtsyrer som optages op til 5 gange bedre end fiskeolie.

Et højt naturligt indhold af den stærke antioxidant Astaxanthin beskyttes krill olien helt fra harskhed og giver en holdbarhed på mindst 2 år fra produktionsdato.

Cholin styrker yderligere din krop med at hjælpe på fordøjelse og din lever.

Hvem er vi?

Vi er en 100% dansk virksomhed med til formål at tilbyde de absolute bedste kosttilskudsprodukter, til en god pris og med den bedste kundeservice.

Jacob Prange

Administration

Zaki Vithen

Marketing

Lars Prange

Key Account Manager

“AntarcticRed Krill Olie er den krill olie, som har det højeste indhold i Danmark. At vores kunder får mest ud af vores produkt og til en skarp pris gør mig rigtig stolt .”

Jacob Prange

“For mig betyder det rigtig meget, at vores AntarcticRed Krill Olie er 100% bæredygtigt. Samt at vores virksomhed kan skabe stor værdi for vores kunder uden at belaste vores natur.”

Zaki Vithen

“At der er flere fordele med AntarcticRed Krill Olie i forhold til andre krill olier og specielt i forhold til fiskeolie betyder meget for netop mig.”

Lars Prange

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Ønsker du at leve sundere? Abonner på vores sundhedsnyhedsbrev i dag, og modtag seneste nyt om sundhed, gode råd om hvordan du kan leve sundere, sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay