Om os

Vi tror på, at man kan nå rigtig langt med med en god sund kost. Det er dog ikke altid, at en god og sund kost er nok i sig selv, hvis næringsværdierne ikke er gode nok i den kost som vi får.

Vi tror især på, at der er et behov for at supplere kosten med Omega-3, men også at det ikke kan gøres med hvilket som helst Omega-3 produkt.

Hvem vi er

Jacob Prange

Jacob Prange

Administration

Zaki Vithen

Zaki Vithen

Marketing

Lars Prange

Lars Prange

Key Account Manager

Omega-3: Søgning & ønsket

Da vi begyndte at interesse os for Omega-3, opsatte vi nogle ultimative krav til, hvordan vores Omega-3 produkt skulle se ud før, at det var interessant for os.

Produktet skulle først og fremmest være af højeste kvalitet for at kunne opnå en effekt på helbredet. Herudover så skulle det også være bæredygtigt og komme fra så rene farvande som muligt.

Vi var derfor i kontakt med en del producenter af forskelligt fiskeolie for at undersøge, hvilken fiskeolie som kunne leve op til vores krav. Vi fandt ud af, at der var leverandører på markedet, som godt kunne levere fiskeolie med gode Omega-3 værdier.

Desværre fandt vi også ud af, at hvis vi spurgte til bæredygtighed, produktionsmetoder samt hvor fisken var fanget, så var svarene alt for ofte undvigende eller også levede de ikke op til vores krav.

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie fanges 100% bæredygtigt og med den største omtanke for miljøet i samarbejde med WWF. Du kan altid spore dit produkt tilbage til fangstområdet i det Antarktiske farvand.
Et unikt kosttilskud

Omega-3: Et unikt kosttilskud

Vi udvidede derfor vores søgning på et Omega 3 produkt, som kunne leve op til vores krav, og fandt ud af, at der i det antarktiske farvand lever Krill (små lyskrebs), hvis Omega 3 optages meget effektivt i menneskekroppen på grund af Krill’s struktur (meget mere end fiskeolie).

Vi begyndte derfor at interesse os mere og mere for Krill Olie, og fandt en producent som også kunne leve op til vores krav om bæredygtighed og renhed. Så pludselig stod vi med et produkt som levede op til vores krav men også på mange måder overgik vores forventninger ved blandt andet at være 100% sporbart tilbage til fangstområdet.

Vi er derfor meget stolte af vores Krill Olie, som lever 100% op til vores forventninger til kvalitet og effektivitet, men også fordi at vores Krill Olie ligeledes er bæredygtigt fanget og 100% sporbart tilbage til fangstområdet i det Antarktiske farvand.

5 gode grunde
for at vælge os og AntarcticRed Krill Olie
01

Din mest potente Omega-3 kilde

Sammenligner man med fiskeolie, så er vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie op til 5 gange mere potent og 20+ gange mere potent end plantebaseret Omega-3. Vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er din mest potente omega-3 kilde, selv om du sammenligner med andre krill olier på det danske marked.
02

En 100% bæredygtig omega-3 kilde

Curabitur aliquam justo ex, ac varius sem facilisis a. In vel felis eros. Fusce ipsum enim, ultrices at ante sollicitudin, faucibus hendrerit nunc. Nullam tempor nulla eu imperdiet interdum.
03

Den reneste Omega-3 kilde

Artaktisk Krill er små lyskrebs, som kan blive op til 6 cm. lange og veje 2 gram. Krill lever i store kolonier i de antartiske farvande.

Krill ligger i bunden af fødekæden og lever af plankton. Dette betyder at krill ikke optager tungmetaler, mikroplastik, kviksølv samt andre farligestoffer. Fisk lever i midten af f

04

Flere fordele end med fiskeolie

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie indeholder ikke blot de vigtige omega-3 fedtsyrer, men indeholder også vitamin B5 samt den mest potente naturlige antioxidant, Astaxanthin.
05

Spor dit produkt til hvor det blev fanget

Curabitur aliquam justo ex, ac varius sem facilisis a. In vel felis eros. Fusce ipsum enim, ultrices at ante sollicitudin, faucibus hendrerit nunc. Nullam tempor nulla eu imperdiet interdum.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt og så potent som muligt. Derudover skal produkter være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsom for vores miljø som muligt. Det synes vi ihvertfald.

e-mærket certifikat for vipra.dk
Ecommerce Europe Trustmark

Læs mere

Følg os for meget mere