Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du de mest spurgte spørgsmål fra vores kunder. Har du stadig et spørgsmål, som ikke er besvaret på denne side, så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi svarer inden for én hverdag.

Hvad er jeres bytteregler?

Vi forstår, at det ikke altid føles lige let at købe et nyt kosttilskud på nettet. Derfor tilbyder vi dig en udvidet 365 dages fortrydelsesret, som vi tilbyder efter de lovmæssige 14 dages fortrydelsesret ved handel på nettet. Fortryder du et køb, kan du sende alle uåbnede produkter tilbage til os. Læs mere.

Er AntarcticRed Krill Olie bæredygtig?

Ja, det er vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er 100% bæredygtig. Det er en del af vores koncept. Læs mere.

Derudover er vores bøtter lavet af 100% genanvendelig plastik, som du kan aflevere på genbrugsstationer landet over.

Hvornår afsendes pakker?

Vi afsender alle hverdage kl. 17.00.

Hvad er holdbarheden af krill olie?

For at sikre både kvalitet og lang holdbarhed sker alt forarbejdning på skibet direkte efter fangst, mens skibet er på havet.

Derudover indeholder krill naturligt en af de mest potente antioxidanter, Astaxanthin. Astaxanthin er med til at sikre en holdbarhed på 2+ år. Dette er selv efter åbning af bøtten.

Hvordan sikres bæredygtigheden af krill fangsten?

Fangsten af krill er først og fremmest strengt reguleret af CCAMLR, som er en organisation af 25 medlemslande. Her har forskere været med til at bestemme, hvor meget krill der må fanges om året.

Fisketrawlere benytter ét stort net, som bliver trukket efter skibet. Denne traditionelle metode tager hverken hensyn eller kan benyttes til målrettet at fange en ønsket fangst. Det betyder at op i mod 40% af fangsten smides dødt overbord.

For at sikre at der ikke er bifangst under krill fiskeri, benytter vi en unik og miljørigtig fangstmetode. Vi kan sortere alt fra og kun fange de bittesmå krill, som vi skal bruge. Se vores video om hvordan bæredygtig fangst sikres af vores krill her.

Køb Krill Olie - Køb AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

Køb Krill Olie - Danmarks mest potente

Køb AntarcticRed Omega-3 Krill Olie 590 mg

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er du altid sikker på at få den højeste kvalitet indenfor omega-3 kosttilskud. Ved højeste kvalitet forstår vi følgende:

✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn og lever
✓ 5 gange bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Mindre kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen opstød med fiskesmag
✓ 100% bæredygtigt og fremstillet med den største omtanke for vores miljø
Højeste indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA sammenlignet med andre krill olier
✓ Højeste indhold af Cholin og Astaxanthin sammenlignet med andre krill olier

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt og så potent som muligt. Derudover skal produkter være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsom for vores miljø som muligt. Det synes vi ihvertfald.

e-mærket certifikat for vipra.dk
Ecommerce Europe Trustmark

Læs mere

Følg os for meget mere