Ofte Stillede Spørgsmål

Her finder du de mest spurgte spørgsmål fra vores kunder. Har du stadig et spørgsmål, som ikke er besvaret på denne side, så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi svarer inden for én hverdag.

Hvad er jeres bytteregler?

Vi forstår, at det ikke altid føles lige let at købe et nyt kosttilskud på nettet. Derfor tilbyder vi dig en udvidet 365 dages fortrydelsesret.

En ekstra service, som vi tilbyder vores kunder oveni de lovmæssige 14 dages fortrydelsesret ved handel på nettet. Fortryder du et køb, kan du sende alle uåbnede produkter tilbage til os. Læs mere.

Hvornår afsendes min ordre?

Vi afsender alle hverdage kl. 17.00.

Hvad er holdbarheden af krill olie?

For at sikre både kvalitet og lang holdbarhed sker alt forarbejdning på skibet direkte efter fangst, mens skibet er på havet.

Derudover indeholder krill naturligt en af de mest potente antioxidanter, Astaxanthin. Astaxanthin er med til at sikre en holdbarhed på 2+ år. Dette er selv efter åbning af bøtten.

Hvad er TOTOX værdien på jeres krill olie?

TOTOX er en test, som anvendes til fiskeolie og ikke krill olie. Fiskeolie er en omega-3 kilde, som oxiderer let med ilt. Derved en omega-3 kilde som hurtigt bliver harsk.

AntarcticRed Krill Olie er et langt mere frisk produkt end fiskeolie. Krillene bliver omdannet til krill olie med det samme efter det er blevet fanget men skibet er til søs. Derved opnås der en kvalitet som er langt højere end andre omega-3 kosttilskud.

Krill olie indeholder naturligt antioxidanten, Astaxanthin. Astaxanthin er naturens mest potente antioxidant som yderligere beskytter krill olien – naturligt. En antioxidant som er så potent at vores AntarcticRed Krill Olie har en holdbarhed på ca. 2 år. Selv efter bøtten åbnes og ved stuetemperatur.

TOTOX bliver brugt til at analysere harskhed af fiskeolie og bruges ikke til at analysere krill olie da krill oliens indhold af astaxanthin naturligt beskytter krill olien fra at blive harsk.

Krill Olie er fri for mikroplastisk, tungmetaller og andre skadelige stoffer.

Men du opnår flere fordele med AntarcticRed Krill Olie end lang holdbarhed. AntarcticRed Krill Olie er 5x mere potent end fiskeolie og giver dig flere sundhedsmæssige fordele for dig end fiskeolie.

Er AntarcticRed Krill Olie en bæredygtig omega-3 kilde?

Ja, det er vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er 100% bæredygtig. Det er en del af vores koncept. Læs mere.

Derudover er vores bøtter lavet af 100% genanvendelig plastik, som du kan aflevere på genbrugsstationer landet over.

Hvordan sikres bæredygtigheden af krill fangsten?

Fangsten af krill er først og fremmest strengt reguleret af CCAMLR, som er en organisation af 25 medlemslande. Her har forskere været med til at bestemme, hvor meget krill der må fanges om året.

Fisketrawlere benytter ét stort net, som bliver trukket efter skibet. Denne traditionelle metode tager hverken hensyn eller kan benyttes til målrettet at fange en ønsket fangst. Det betyder at op i mod 40% af fangsten smides dødt overbord.

For at sikre at der ikke er bifangst under krill fiskeri, benytter vores leverandør en unik og miljørigtig fangstmetode kaldet Eco Harvesting. Vi kan sortere alt fra og kun fange de bittesmå krill, som vi skal bruge. Se vores video om hvordan bæredygtig fangst sikres af vores krill her.

Køb Krill Olie - Køb AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

Køb Krill Olie - Danmarks Mest Potente

Køb AntarcticRed Omega-3 Krill Olie 590 mg

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er du altid sikker på at få den højeste kvalitet indenfor omega-3 kosttilskud. Ved højeste kvalitet forstår vi følgende:

✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn og lever
✓ 5x bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Mindre kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen opstød med fiskesmag
✓ 100% bæredygtigt og fanget med Eco Harvesting
✓ Højeste indhold af alle værdier sammenlignet med andre krill olier (se Test her)
✓ Højeste indhold af Cholin og Astaxanthin sammenlignet med andre krill olier

Næste Generation Af Omega-3 Kosttilskud

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er fanget i det reneste hav omkring Antarktis og er naturligt 100% fri for mikroplastik, tungmetaller m.m. En kilde som ikke bare er mere potent men også er 100% bæredygtigt.

Se vores video om hvordan vi sikrer dig det reneste og mest potente omega-3 kosttilskud, du kan få.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt og så potent som muligt. Derudover skal produkter være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsom for vores miljø som muligt. Det synes vi ihvertfald.

Ecommerce Europe Trustmark