Ofte Stillede Spørgsmål

Her finder du de mest spurgte spørgsmål fra vores kunder. Har du stadig et spørgsmål, som ikke er besvaret på denne side, så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi svarer inden for én hverdag.

Naturligt og Bæredygtigt Omega-3

Naturligt & Bæredygtigt

For dig & vores natur

Spar op til 25% på alle ordre

Spar op til 30%

Opnå rabat på alle ordre

Du får altid Gratis fragt

GRATIS Fragt til Pakkeshop

På alle ordre over 200 kr.

e-mærket for din sikkerhed

e-mærket webshop

- naturligvis!

Hvad er jeres bytteregler?

Vi forstår, at det ikke altid føles lige let at købe et nyt kosttilskud på nettet. Derfor tilbyder vi dig en udvidet 365 dages fortrydelsesret.

En ekstra service, som vi tilbyder vores kunder oveni de lovmæssige 14 dages fortrydelsesret ved handel på nettet. Fortryder du et køb, kan du sende alle uåbnede produkter tilbage til os.

Hvornår afsendes min ordre?

Vi afsender alle hverdage kl. 17.00.

Hvorfor kun gratis fragt til pakkeshop?

Som virksomhed har vi et ønske om at være så grønne som muligt hele vejen igennem, men vi ønsker også at tilbyde dig som kunde gratis fragt når du handler hos os.

Som led i at mindske belastningen på vores miljø er pakkeshops den mest miljøvenlige løsning og derfor grunden til at vi kun ønsker at tilbyde gratis fragt hertil.

Dette sparer vores miljø for en masse ekstra kørsel af logistikvirksomheder hvis hver enkelt ordre skulle sendes til hjemmelevering. Ekstra kørsel som ville ligge en stor ekstra belastning på vores miljø og dette ønsker vi at hjælpe med at undgå.

Ønsker du stadig at få tilsendt pakker til din hjemmeadresse kan du nemt vælge dette til 39 kr.

Jeg modtager ikke ordrebekræftelse eller nyhedsbrev

Selv om de fleste mails bliver modtaget korrekt af vores kunder kan det desværre ske at vores mails ender i din ‘spamfilter’ eller i mappen ‘uønsket mail’.

Hvis du ikke kan finde mails fra os er det meget sandsynligt at vores mails til dig desværre ligger her i stedet.

Hvis du har en Hotmail adresse kan dette i sig selv være problemet. Har du en Gmail konto så kan du med fordel anvende dette i stedet.

Kan jeg sætte mit abonnement på pause?

Du kan til hver en tid sætte dit abonnement på pause eller stoppe dit abonnement helt. Dette gør du ved at logge ind på din konto. Du finder ’Min konto’ i øverste højre hjørne i den røde bjælke.

Vi har ingen binding, og vores abonnement er ment som en ekstra service. Så behøver du ikke at bruge tid på genbestillinger.

Er AntarcticRed Krill Olie en bæredygtig omega-3 kilde?

Ja, vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er 100% bæredygtig. Det er en del af vores koncept. Læs mere.

Derudover er vores bøtter lavet af 100% genanvendelig plastik, som du kan aflevere på genbrugsstationer landet over.

Hvad er TOTOX værdien på jeres krill olie?

TOTOX er en test, som anvendes til fiskeolie og ikke krill olie. Fiskeolie er en omega-3 kilde, som oxiderer let med ilt. Derved er det en omega-3 kilde som hurtigt bliver harsk.

AntarcticRed Krill Olie er et langt mere frisk produkt end fiskeolie. Krillene bliver omdannet til krill olie med det samme, efter det er blevet fanget, mens skibet er til søs. Derved opnås der en kvalitets som er langt højere end andre omega-3 kosttilskud.

Krill olie indeholder naturligt antioxidanten, Astaxanthin. Astaxanthin er naturens mest potente antioxidant, som yderligere beskytter krill olien – naturligt. En antioxidant som er så potent, at vores AntarcticRed Krill Olie har en holdbarhed på ca. 2 år. Selv efter bøtten åbnes og ved stuetemperatur.

TOTOX bliver brugt til at analysere harskhed af fiskeolie og bruges ikke til at analysere krill olie, da krill oliens indhold af astaxanthin naturligt beskytter krill olien fra at blive harsk.

Krill Olie er fri for mikroplastisk, tungmetaller og andre skadelige stoffer.

Men du opnår flere fordele med AntarcticRed Krill Olie end lang holdbarhed. AntarcticRed Krill Olie er 5x mere potent end fiskeolie, og giver dig flere sundhedsmæssige fordele for dig end fiskeolie.

Hvordan sikres bæredygtigheden af krill fangsten?

Fangsten af krill er først og fremmest strengt reguleret af CCAMLR, som er en organisation af 25 medlemslande. Her har forskere været med til at bestemme, hvor meget krill der må fanges om året.

Fisketrawlere benytter ét stort net, som bliver trukket efter skibet. Denne traditionelle metode tager hverken hensyn eller kan benyttes til målrettet at fange en ønsket fangst. Det betyder at op i mod 40% af fangsten smides dødt overbord.

For at sikre at der ikke er bifangst under krill fiskeri, benytter vores leverandør en unik og miljørigtig fangstmetode kaldet Eco Harvesting. Vi kan sortere alt fra og kun fange de bittesmå krill, som vi skal bruge. Se vores video om hvordan bæredygtig fangst sikres af vores krill her.

Hvad er holdbarheden af krill olie?

For at sikre både kvalitet og lang holdbarhed sker alt forarbejdning på skibet direkte efter fangst, mens skibet er på havet.

Derudover indeholder krill naturligt en af de mest potente antioxidanter, Astaxanthin. Astaxanthin er med til at sikre en holdbarhed på 2+ år. Dette er selv efter åbning af bøtten.

Køb AntarcticRed Omega-3 Krill Olie - med Cholin & Astaxanthin

Køb AntarcticRed Krill Olie

- Mest indhold i Danmark

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er du altid sikker på at få den højeste kvalitet indenfor omega-3 kosttilskud. Ved højeste kvalitet forstår vi følgende:

✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn og lever (2 kapsler dagligt)
✓ 5x bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Mindre kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen opstød med fiskesmag
✓ 100% bæredygtigt og fanget med Eco Harvesting
✓ Højeste indhold af alle værdier sammenlignet med andre krill olier (se Test her)
✓ Højeste indhold af Cholin og Astaxanthin sammenlignet med andre krill olier

Næste Generation Af Omega-3 Kosttilskud

- Tryk på videoen for at se hvorfor AntarcticRed Krill Olie er et godt valg for dig

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er fanget i det reneste hav omkring Antarktis og er 100% fri for mikroplastik, tungmetaller m.m. En naturlig omega-3 kilde som giver 5x bedre optagelse end fiskeolie, men som til forskel er 100% bæredygtigt.

Se vores video, om hvordan vi sikrer dig det reneste og mest potente omega-3 kosttilskud, du kan få på markedet.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag