Hvad er krill olie?

– Krill olie er Din mest Potente Omega-3 Kilde

Vores krill olie er lavet på krill fra det reneste hav omkring Antarktis. AntarcticRed Krill Olie giver dig 5x bedre optagelse sammenlignet med fiskeolie med flere sundhedsfordele og til forskel en 100% bæredygtig omega-3 kilde.

Mest potente omega-3

✓ Rig på omega-3 fedtsyrerne EPA & DHA
✓ Højt indhold af Astaxanthin & Cholin
✓ Bedre optagelse af kroppen

Flere fordele end fiskeolie

✓ 5x bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn & lever
✓ Lang holdbarhed uden at blive harsk

Fordele med krill olie

✓ Små kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen fiskebøvs og opstød
✓ 100% bæredygtigt 

Naturligt og Bæredygtigt Omega-3

Naturligt & Bæredygtigt

For dig & vores natur

Spar op til 25% på alle ordre

Spar op til 25%

Opnå rabat på alle ordre

Du får altid Gratis fragt

Hurtig & GRATIS fragt

På alle ordre

e-mærket for din sikkerhed

e-mærket webshop

- naturligvis!

Hvad er krill olie?

Krill olie kommer fra krill, som er små rejelignende krebsdyr, der findes i de rene farvande omkring Antarktis.

Her lever krill, som bunden af fødekæden, af mikroskopiske alger og er en rig kilde til omega-3 fedtsyrer. Krill lever ved store havdybder og bevæger sig i enorme sværme gennem de antarktiske farvande.

Krill lever i enorme stimer, som anslås til at have samlet biomasse på over 500 millioner tons. Det er mere end den samlet biomasse af mennesker på jorden.

Krill har et meget højt indhold af omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA. Sammen med et naturligt højt indhold af Astaxanthin (et af de mest potente antioxidanter), er resultatet af dette kosttilskud et yderst stabilt produkt med en holdbarhed på helt op til 2 år.

Læs også “Hvorfor er Krill Olie den Bedste Omega-3 Kilde?

Fordele med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

Køb krill olie og opnå endnu flere og bedre fordele end med fiskeolie eller med plantebaseret omega-3. Krill olie er din mest potente kilde til omega-3.

Z

5x Bedre Optagelse

Krill oliens omega-3 fedtsyrer kommer i en unik form, som din krop straks kan optage uden først at skulle konverteres i din lever.

I fiskeolie betyder denne konverteringen, at der kun optages 20% – 25% af de vigtige fedtsyrer, hvor resten blot går tabt.

Z

Mere Potent Omega-3 Kilde

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie indeholder de højeste værdier af de vigtige DHA og EPA omega-3 fedtsyrer sammenlignet med andre krill olier.

Sammenligner man med den faktiske optagelse, der kan opnås ved fiskeolie, er AntarcticRed Omega-3 Krill Olie faktisk også mere potent.

Z

Beskyttet af Antioxidanter

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie har et naturligt indhold af Astaxanthin (naturlig antioxidant), som ikke bare holder produktet stabilt, men giver også produktet en længere holdbarhed.

Faktisk kan vores krill olie holde sig mindst to år ved stuetemperatur. Anvend ikke køleskab.

Z

Fri for Forurening

Krill lever i verdens reneste hav omkring Antarktis og lever naturligt i bunden af fødekæden, hvor de lever af plankton (en plante).

Dette betyder, at der ikke sker nogen ophobning af tungmetaller og andre miljøgifte, som eksempelvis rovfisk ellers får få ved at spise andre fisk.

Z

Lettere at Synke

Vores kapsler er ca. 50% mindre end kapsler med fiskeolie, men dette betyder på ingen måde, at du får mindre af de vigtige omega-3 fedtsyrer.

Tværtimod, så er vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie faktisk mere potent, samtidigt med at det er lettere for dig at synke.

Z

Ingen Opstød med Fiskesmag

De fleste, som tager fiskeolie, kan opleve at få opstød med fiskesmag.

Da AntarcticRed Omega-3 Krill Olie blandes og optages hurtigere i maven, undgår du ganske enkelt helt dette med vores krill olie.

Opnå Flere Fordele

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

gange mere potent end fiskeolie

gange mere potent end plante baseret omega-3

%

reguleret og bæredygtig omega-3 kilde

%

fri for mikroplastik, tungmetaller og andre farlige stoffer

Omega-3 fedtsyrerne i AntarcticRed Omega-3 Krill Olie, består af fosfolipider, som er en helt unik form, som kun findes i krill.

Det som gør fosfolipider så unik er, at fosfolipider er den form for fedtsyre, som kroppens celler naturligt skal bruge. Det betyder, at de vigtige omega-3 fedtsyrer straks kan anvendes i din krops celler hvor de skal gøre gavn.

Fiskeoliens form af fedtsyrer bestårtil gengæld af triglycerider, som kroppens celler ikke kan optage direkte. Dette betyder, at de vigtige omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie i første omgang skal omdannes fra triglycerider til fosfolipider i leveren. En proces hvor ca. 80% af de vigtige omega-3 fedtsyrer går tabt, og kun 20% når ud til kroppens celler.

Se grafen forneden om hvor meget din krop kan optage af de forskellige former for omega-3 fedtsyrer.

  • Plantebaseret omega-3: 5-10% optagelse af Omega-3 fedtsyre
  • Fiskeolie: 20% optagelse af Omega-3 fedtsyre
  • Krill Olie: 100% optagelse af Omega-3 fedtsyre

Krill er din 100% bæredygtige omega-3 kilde

AntarcticRed Krill Olie er et kosttilskud for dig, som ønsker at tage en aktiv del i at beskytte vores verdenshave, dyreliv og miljø.

Næste Generation Af Omega-3 Kosttilskud

- Tryk på video for at se hvorfor AntarcticRed Krill Olie er et godt valg for dig

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er fanget i det reneste hav omkring Antarktis og er 100% fri for mikroplastik, tungmetaller m.m. En naturlig omega-3 kilde som giver 5x bedre optagelse end fiskeolie, men som til forskel er 100% bæredygtigt.

Se vores video, om hvordan vi sikrer dig det reneste og mest potente omega-3 kosttilskud, du kan få på markedet.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Ønsker du at leve sundere? Abonner allerede i dag på vores sundhedsnyhedsbrev, og modtag gode råd om sundhed, seneste nyt fra os, sunde opskrifter samt helt unikke tilbud.

Du modtager højst vores nyhedsbrev én gang om måneden. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay