Hvad er krill olie?

– Krill olie er den reneste og mest potente kilde til Omega-3 på markedet

Krill olie kommer fra lyskrebs, som er et rejelignende lille krebsdyr. Krill lever af plankton, og findes i bunden af fødekæden, derfor findes der ikke nogen ophobning af miljøgifte og tungemetaller, som der gør i de større rovfisk.

Vores krill olie kommer fra det reneste hav omkring Antarktis, og er fra en 100% bæredygtig kilde. AntarcticRed Krill Olie giver dig 5x bedre optagelse sammenlignet med regulær fiskeolie, samt mange flere sundhedsfordele.

Mest potente kilde til omega-3

✓ Rig på omega-3 fedtsyrerne EPA & DHA
✓ Højt indhold af Astaxanthin & Cholin
✓ Bedre optagelse i kroppen

Flere fordele end fiskeolie

✓ 5x bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn & lever
✓ Lang holdbarhed uden at blive harsk

 

Fordele med vores krill olie

✓ Små kapsler som gør det lettere at synke
✓ Vanilje smag, og ingen fiskebøvs eller opstød
✓ 100% bæredygtigt

Naturligt og Bæredygtigt Omega-3

Naturligt & Bæredygtigt

For dig & vores natur

Spar op til 25% på alle ordre

Spar op til 30%

Opnå rabat på alle ordre

Du får altid Gratis fragt

GRATIS Fragt til Pakkeshop

På alle ordre over 200 kr.

e-mærket for din sikkerhed

e-mærket webshop

- naturligvis!

Z

5x Bedre Optagelse End Med Fiskeolie

5x bedre optagelse af de vigtige Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA sammenlignet med fiskeolie og op til 50% mindre kapsler og helt uden fiskebøvs!

Z

Dit Daglige Behov af Cholin

Cholin bidrager til en normal omsætning af fedtstoffer, og Cholin bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion

Z

Indholder Astaxanthin

Naturligt indhold af naturens mest potente antioxidant, Astaxanthin, sikrer produktet fra at blive harsk og giver en holdbarhed på 2 år.

Hvad er krill Olie?

– hvad er krill?

Krill kommer fra de kolde og rene farvande omkring Antarktis. Krill er et lille rejelignende krebsdyr, også kaldet marine invertebrater (hvirvelløse dyr), eller lyskrebs. Grunden til at krill kan leve i det iskolde vand, omgivet af isflager, er deres evne til at gøre dem selv bløde og flydende, selv ved de laveste temperaturer.

Krills cellemembraner indeholder store mængder af de umættede omega-3 fedtsyrer DHA og EPA, og dette gør dem i stand til at overleve i de antarktiske forhold.

Krill hører til på bunden af fødekæden, og lever af mikroskopiske alger som også er en rig kilde til omega-3 fedtsyrer. Krill lever ved store havdybder, og bevæger sig i enorme sværme gennem de antarktiske farvande. Krill lever i enorme stimer, som anslås til at have samlet biomasse på over 500 millioner tons. Det er mere end den samlede biomasse af mennesker på jorden.

Krill har, udover et meget højt indhold af omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA, også et naturligt højt indhold af Cholin og Astaxanthin. Cholin er i familien af vitamin b og astaxanthin er et af de mest potente naturlige antioxidanter.

En antioxidant, som giver vores Antarcticred Krill Olie en lang holdbarhed på over 2 år, da indholdet af antioxidanter beskytter olien imod oxidering (harskning). En naturlig beskyttelse af vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie helt uden kunstige konserveringsmidler.

Hvad er krill olie?

Din bedste optagelse af de livsnødvendige Omega-3 fedtsyrer

Krill olie – Flere fordele for din sundhed

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er din mest potente og din naturlige kilde til omega-3. Med et af de højeste værdier af indhold af de vigtige og essentielle omega-3 fedtsyrer EPA og DHA i form af fosfolipider. AntarcticRed Krill Olie bidrager dermed til:

✓ en normal hjertefunktion
✓ en normal hjernefunktion
✓ et normalt syn

Naturligt indhold af Astaxanthin & Cholin

AntarcticRed Krill olie indeholder også det højeste indhold af naturens stærkeste antioxidant, astaxanthin, som blandt andet hjælper til at holde krill olien frisk i op til 2 år samt cholin, som bidrager til:

✓ en normal lipid metabolisme
✓ en normal leverfunktion

Vidste du at AntarcticRed Omega-3 Krill Olie optages 5x bedre af din krop end fiskeolie?

Flere fordele med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

Køb krill olie og opnå endnu flere og bedre fordele end med fiskeolie, eller med plantebaseret omega-3. Krill olie er din mest potente kilde til omega-3.

Z

5x Bedre Optagelse

Krill oliens omega-3 fedtsyrer kommer i en unik form, som din krop straks kan optage uden først at skulle konvertere det i din lever.

I fiskeolie betyder denne konvertering, at der kun optages 20% – 25% af de vigtige fedtsyrer, hvor resten blot går tabt.

Z

Mere Potent Omega-3 Kilde

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie indeholder de højeste værdier af de vigtige DHA og EPA omega-3 fedtsyrer sammenlignet med andre krill olier.

Sammenligner man med den faktiske optagelse, der kan opnås ved indtagelse af regulær fiskeolie, er AntarcticRed Omega-3 Krill Olie også mere potent.

Z

Beskyttet af Antioxidanter

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie har et naturligt indhold af Astaxanthin (naturlig antioxidant), som ikke bare holder produktet stabilt, men giver også produktet en længere holdbarhed.

Faktisk kan vores krill olie holde sig mindst to år ved stuetemperatur. Anvend ikke køleskab.

Z

Fri for Forurening

Krill lever i verdens reneste hav omkring Antarktis og lever naturligt i bunden af fødekæden, hvor de lever af plankton (en plante).

Dette betyder, at der ikke sker nogen ophobning af tungmetaller og andre miljøgifte, som eksempelvis rovfisk ellers får ved at spise andre fisk.

Z

Lettere at Synke

Vores kapsler er ca. 50% mindre end kapsler med fiskeolie, men dette betyder på ingen måde, at du får mindre af de vigtige omega-3 fedtsyrer.

Tværtimod, så er vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie faktisk mere potent, samtidigt med at det er lettere for dig at synke.

Z

Ingen Opstød med Fiskesmag

De fleste, som tager fiskeolie, kan opleve at få opstød med fiskesmag.

Da AntarcticRed Omega-3 Krill Olie blandes og optages hurtigere i maven, undgår du ganske enkelt helt fiskeopstød med vores krill olie.

Opnå Flere Fordele

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

gange mere potent end fiskeolie

gange mere potent end plante baseret omega-3

%

reguleret og bæredygtig omega-3 kilde

%

fri for mikroplastik, tungmetaller og andre farlige stoffer

Omega-3 fedtsyrerne i AntarcticRed Omega-3 Krill Olie, består af fosfolipider, som er en helt unik form, som kun findes i krill.

Det som gør fosfolipider så unik er, at fosfolipider er den form for fedtsyre, som kroppens celler naturligt skal bruge. Det betyder, at de vigtige omega-3 fedtsyrer straks kan anvendes i din krops celler hvor de skal gøre gavn. Krill olie indeholder også det vigtige stof cholin, som er i vitamin-b familien.

Den regulære fiskeolies form af fedtsyrer består til gengæld af triglycerider, som kroppens celler ikke kan optage direkte. Dette betyder, at de vigtige omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie i første omgang skal omdannes fra triglycerider til fosfolipider i leveren. En proces hvor ca. 80% af de vigtige omega-3 fedtsyrer går tabt, og kun 20% når ud til kroppens celler.

Se grafen forneden om hvor meget din krop kan optage af de forskellige former for omega-3 fedtsyrer.

  • Plantebaseret omega-3: 5-10% optagelse af Omega-3 fedtsyre
  • Fiskeolie: 20% optagelse af Omega-3 fedtsyre
  • Krill Olie: 100% optagelse af Omega-3 fedtsyre

Krill er din 100% bæredygtige omega-3 kilde

AntarcticRed Krill Olie er et kosttilskud for dig, som ønsker at tage en aktiv del i at beskytte vores verdenshave, dyreliv og miljø.

Næste Generation Af Omega-3 Kosttilskud

- Tryk på videoen for at se hvorfor AntarcticRed Krill Olie er et godt valg for dig

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er fanget i det reneste hav omkring Antarktis og er 100% fri for mikroplastik, tungmetaller m.m. En naturlig omega-3 kilde som giver 5x bedre optagelse end fiskeolie, men som til forskel er 100% bæredygtigt.

Se vores video, om hvordan vi sikrer dig det reneste og mest potente omega-3 kosttilskud, du kan få på markedet.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag