Historien om
vipra | natural choices

Da vi begyndte at interesse os for Omega-3, opsatte vi nogle ultimative krav til, hvordan vores Omega-3 produkt skulle se ud før, at det var interessant for os.

Produktet skulle først og fremmest være af højeste kvalitet for at kunne opnå en effekt på helbredet. Herudover så skulle det også være bæredygtigt og komme fra så rene farvande som muligt.

Vi var derfor i kontakt med en del producenter af forskelligt fiskeolie for at undersøge, hvilken fiskeolie som kunne leve op til vores krav. Vi fandt ud af, at der var leverandører på markedet, som godt kunne levere fiskeolie med gode Omega-3 værdier.

Desværre fandt vi også ud af, at hvis vi spurgte til bæredygtighed, produktionsmetoder samt hvor fisken var fanget, så var svarene alt for ofte undvigende eller også levede de slet ikke op til vores krav og ønsker.

Omega-3 fra fisk er en billigere løsning, men vi fandt ud af at realiteten er desværre at 90% af fiskebestandene i vores have er forsvundet siden 1950’erne pga. af over fiskeri. I dag har fisk desværre også høje værdier af rest kemikalier og nu også desværre mikroplastik.

Fisk fra fiske farme er de mest usunde med højere værdier af kemikalier som er kræftfremkaldende. Dette ville vi ikke være med til at støtte.

Vores krav var:

Have et højt indhold

Skulle kunne tilbyde en god pris

Højeste kvalitet

Kun et naturligt indhold

Være 100% bæredygtigt

Størst mulig omtanke for vores miljø

100% fri for miljøskadelige stoffer

“AntarcticRed Krill Olie er den krill olie som har mest indhold i Danmark. At vores kunder får mest ud af vores produkt og til en skarp pris gør mig rigtig stolt .”

Jacob Prange

“For mig betyder det rigtig meget at vores AntarcticRed Krill Olie er 100% bæredygtigt. At vi som virksomhed kan skabe stor værdi for vores kunder uden at belaste vores natur.”

Zaki Vithen

“At der er flere fordele med AntarcticRed Krill Olie i forhold til andre krill olier og specielt i forhold til fiskeolie betyder meget for netop mig.”

Lars Prange

Resultatet – Et helt unikt krill olie kosttilskud

Vi udvidede derfor vores søgning på et Omega-3 produkt, som kunne leve op til vores krav, og fandt ud af, at der i det antarktiske farvand lever krill (små lyskrebs), hvis omega-3 optages meget effektivt i menneskekroppen på grund af krill oliens struktur (5x bedre end fiskeolie).

Vi begyndte derfor at interesse os mere og mere for krill olie, og fandt en producent som også kunne leve op til vores krav om bæredygtighed og renhed. Så pludselig stod vi med et produkt som levede op til alle vores krav men også på mange måder overgik vores forventninger ved blandt andet at være 100% sporbart tilbage til fangstområdet.

Vi er derfor meget stolte af vores krill olie, som lever 100% op til vores forventninger til kvalitet og effektivitet, men også fordi at vores krill olie ligeledes er 100% bæredygtigt fanget og sporbart tilbage til fangstområdet i det Antarktiske farvand.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Ønsker du at leve sundere? Abonner i dag på vores sundhedsnyhedsbrev og modtag gode råd om sundhed, seneste nyt, sunde opskrifter samt helt unikke tilbud.

Du modtager højst vores nyhedsbrev én gang om måneden. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkter være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsom for vores miljø som muligt. Det synes vi ihvertfald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay