Historien om
vipra | natural choices

Da vi begyndte at interessere os for Omega-3, opsatte vi nogle krav, som vores Omega-3 produkt skulle leve op til før, at det ville være interessant for os.

Produktet skulle først og fremmest være af højeste kvalitet og have et højt indhold for at opnå mest mulig effekt på helbredet.

Vores omega-3 kosttilskud skulle være 100% bæredygtigt for ikke at skade vores miljø, komme fra reneste farvande og skal være helt uden konservering, farvestoffer og andre skadelige stoffer.

Vi var derfor i kontakt med en del producenter af forskellige fiskeolier for at undersøge, hvilken fiskeolie som kunne leve op til vores krav.

Vi fandt ud af, at der var leverandører på markedet, som godt kunne levere fiskeolie med gode Omega-3 værdier, men at de næsten altid var et blandingsprodukt af god kvalitet blandet sammen med billigere omega-3 fra andre fisk.

Desværre fandt vi også ud af, at hvis vi spurgte til bæredygtighed, produktionsmetoder samt hvor fisken var fanget, så var svarene alt for ofte undvigende eller også levede de slet ikke op til vores krav og ønsker.

Omega-3 fra fisk er en billig løsning, men realiteten er desværre, at 90% af fiskebestandene i vores have er forsvundet siden 1950’erne pga. overfiskeri. I dag har fisk desværre også høje værdier af rest kemikalier og nu også desværre mikroplastik.

Fisk fra fiskefarme finder oftere og oftere vej til fiskeolie, da det er en billig løsning. Fisk fra fiskefarme ligger dog et enormt pres på miljøet, meget dårligere kvalitet, høje værdier af rest kemikalier, som er kræftfremkaldende og skaber et stort problem for andre fisk, som ellers lever i området.

Derved kom vi hurtigt frem til at fiskeolie IKKE var et kosttilskud, som vi ønskede at sælge. Hverken for vores kunders skyld,  for vores miljø og ikke mindst vores samvittighed.

Vores forretningsprincipper:

Kun ingredienser af højeste kvalitet

Højt & effektivt indhold

Kun naturligt indhold

Bæredygtigt indhold

Have størst mulig omtanke for vores miljø

Være 100% fri for miljøskadelige stoffer

Tilbyde en god pris

“AntarcticRed Krill Olie er den krill olie, som har mest indhold i Danmark. At vores kunder får mest ud af vores produkt og til en skarp pris gør mig rigtig stolt .”

Jacob Prange

“For mig betyder det rigtig meget, at vores AntarcticRed Krill Olie er 100% bæredygtigt. At vi som virksomhed kan skabe stor værdi for vores kunder uden at belaste vores natur.”

Zaki Vithen

“At der er flere fordele med AntarcticRed Krill Olie i forhold til andre krill olier og specielt i forhold til fiskeolie betyder meget for netop mig.”

Lars Prange

Resultatet – Et helt unikt krill olie kosttilskud

Vi udvidede vores søgning på et Omega-3 produkt, som kunne leve op til vores krav, og fandt ud af, at der i det antarktiske farvand lever krill (små lyskrebs), hvis omega-3 optages meget effektivt i menneskekroppen på grund af krill oliens struktur (5x bedre end fiskeolie).

Vi begyndte derfor at interessere os mere og mere for krill olie, og fandt en producent, som også kunne leve op til vores krav om bæredygtighed og renhed. Så pludselig stod vi med et produkt, som både levede op til alle vores krav, men også på mange måder overgik vores forventninger ved blandt andet at være 100% sporbar tilbage til fangstområdet.

Vi er derfor meget stolte af vores krill olie, som lever 100% op til vores forventninger til kvalitet og effektivitet, men også fordi at vores krill olie ligeledes er 100% bæredygtigt fanget og sporbart tilbage til fangstområdet i det antarktiske farvand.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag