Har Krill Olie Bivirkninger?

Krill olie er et hurtigt voksende alternativ til fiskeolie, men hvor sikkert er det?

Krill Olie indeholder en bedre form af omega-3 fedtsyre end den, som man får fra fiskeolie. En omega-3 fedtsyre som giver en optagelse, som er 5x bedre end omega-3 fra fiskeolie. Men har krill olie bivirkninger?

Højt indhold

✓ Rig på omega-3 fedtsyrerne EPA & DHA
✓ Højt indhold af Astaxanthin & Cholin

Flere fordele end fiskeolie

✓ 5x bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn & lever
✓ Lang holdbarhed uden at blive harsk

Endnu flere fordele

✓ Små kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen fiskebøvs og opstød

Naturligt og Bæredygtigt Omega-3

Naturligt & Bæredygtigt

For dig & vores natur

Spar op til 25% på alle ordre

Spar op til 30%

Opnå rabat på alle ordre

Du får altid Gratis fragt

GRATIS Fragt til Pakkeshop

På alle ordre over 200 kr.

e-mærket for din sikkerhed

e-mærket webshop

- naturligvis!

Z

5x Bedre Optagelse End Med Fiskeolie

5x bedre optagelse af de vigtige Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA sammenlignet med fiskeolie og op til 50% mindre kapsler og helt uden fiskebøvs!

Z

Dit Daglige Behov af Cholin

Cholin bidrager til en normal omsætning af fedtstoffer, og Cholin bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion

Z

Indholder Astaxanthin

Naturligt indhold af naturens mest potente antioxidant, Astaxanthin, sikrer produktet fra at blive harsk og giver en holdbarhed på 2 år.

Har krill olie bivirkninger?

For at få en bedre forståelse, så lad os først se nærmere på hvad netop vores krill olie består af.

Fosfolipider

Krill olie er helt unikt fordi, at indholdet af de livsnødvendige omega-3 fedtsyrer, består af fosfolipider. Fosfolipider er den form som din celler skal anvende for at fungere optimalt.

Fosfolipider i krill olie er din bedste kilde til de livsnødvendige omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Fosfolipider optages 1:1 i kroppens mange forskellige væv og organer. Fiskeolie optages kun i forholdet 5:1.

Fiskeolie kommer derimod  i den mindre potente og ustabile form af omega-3 fedtsyrer, kaldet triglycerider. Dette skal din krop først omdanne til fosfolipider, før at den kan sendes ud i din krops celler. Omdannelsen fra triglycerider til fosfolipider i leveren betyder, at du faktisk kun optager de vigtige omega-3 fedtsyrer i ratioen 5:1.

Hverken af de to former af omega-3 fedtsyrer, triglycerider eller fosfolipeder, har bivirkninger. Omega-3 fedtsyrer er livsnødvendige fedtsyrer og sammen med vitaminer og mineraler essentielt for at opretholde et optimalt immunforsvar og sundhed.

Bemærk

  • Hvis du er allergisk overfor skaldyr kan man i få tilfælde få en reaktion. Du bør derfor først søge råd hos din egen læge, hvis du ønsker at tage krill olie.
  • Både fiskeolie og krill olie er en smule blodfortyndende. Tager du blodfortyndende medicin bør du tale med egen læge før du påbegynder fiskeolie eller krill olie.
  • Skal du opereres bør du ligeledes gøre opmærksom på at du tager omega-3 tilskud.

Astaxanthin

Astaxanthin er en naturens mest potente antioxidanter. Astaxanthin er 6000 gange mere potent end Vitamin C og mere end 550 gange potent end vitamin E. Astaxanthin findes naturligt i bl.a. vildt fanget laks og rejer. Vores AntarcticRed Krill Olie har et naturligt højt indhold af Astaxanthin.

Astaxanthin har ingen bivirkninger ved daglig anbefalet dosis. Astaxanthin kan være en smule blodfortyndende, og du bør snakke med din læge hvis du tager blodfortyndende medicin.

Vi har haft enkelte kunder, som derved har kunne tage mindre dosis eller helt stoppe med at tage blodfortyndende medicin. Det skal understreges at dette kun bør ske i samarbejde med egen læge.

Har Krill olie bivirkninger?

Cholin

AntarcticRed Krill Olie indeholder hele dit daglige behov af Cholin og er godt er godt for både fordøjelse og din lever. Der er ingen bivirkninger ved daglig anbefalet dosis. Hvad er cholin? – Læs her.

Konklusion – Har krill olie bivirkninger?

Svaret på om krill olie har bivirkninger, er nej. Derimod, hvis du er allergisk overfor skaldyr, bør du først snakke med din læge før du køber krill olie. 

Omega-3 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer og er en kristisk del for at kroppen kan oprette en optimal sundhed. Hvis du ikke er allergisk overfor skaldyr så er krill olie din bedste omega-3 kilde. 

Krill olie er også den bedste løsning, hvis du søger en 100% bæredygtig omega-3 kilde. Læs mere.

Fosforlipider giver dig den bedst mulige optagelse

Krill olie giver dig i langt højere grad en større mængde af omega-3 EPA og DHA i fosfolipiderne i kroppens mange forskellige væv og organer.

Cholin – et vigtigt stof for din krop

Cholin er beslægtet med vitamin B og bruges i kroppen til at producere et celle signalstof for muskelkontrol, hukommelse og fedtomsætning.

Hvad er Omega-3 godt for?

Det er ikke uden grund, at vi taler positivt om omega-3? Her kan du læse om hvad omega-3 fedtsyrerne er godt for.

Køb AntarcticRed Omega-3 Krill Olie - med Cholin & Astaxanthin

Køb AntarcticRed Krill Olie

- Mest indhold i Danmark

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er du altid sikker på at få den højeste kvalitet indenfor omega-3 kosttilskud. Ved højeste kvalitet forstår vi følgende:

✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn og lever (2 kapsler dagligt)
✓ 5x bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Mindre kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen opstød med fiskesmag
✓ 100% bæredygtigt og fanget med Eco Harvesting
✓ Højeste indhold af alle værdier sammenlignet med andre krill olier (se Test her)
✓ Højeste indhold af Cholin og Astaxanthin sammenlignet med andre krill olier

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag