Thailandsk Khao Pad 

– med stegte jasminris, kylling, rejer og grøntsager

En lækker blanding af jasminris, kylling, rejer og grøntsager.

Antal personer

2-3

Tilberedningstid:

ca. 30 minutter

Godt som:

Frokost eller aftensmad

Introduktion

Thailandsk Khao Pad

– med stegte jasminris, kylling, rejer og grøntsager

Del gerne denne opskrift hvis du kan lide den.

Af: Zaki Vithen

En af de retter som jeg simpelthen elsker at spise, når jeg er i Thailand, er Khao Pad. En simpel ret, som smager godt, og som er sund.

Den er også let at lave selv og er derfor også én af de thailandske retter, som jeg ofte laver hjemme. Selv om den tager 30 minutter i alt at lave, så er det faktisk kun ca. 10 minutter, at den tager at tilberede.

Prøv den og del den gerne på instagram med #vipramad

Værsgo!

Thailandsk Khao Pad: Stegte Jasminris - med kylling, rejer og grøntsager

Ingredienser til

Thailandsk Khao Pad

– med stegte jasminris, kylling, rejer og grøntsager

Se trin for trin instruktion længere nede på siden

Ingredienser:

  • 350 g jasminris
  • 4 spsk. solsikkeolie
  • 2 æg pisket sammen med vand og lidt peber
  • 1 spsk. karrypasta
  • 175 gr. kyllingebryst (skåret i tynde skiver)
  • 175 g kogte og pillede rejer
  • 4 forårsløg skåret i strimler

Ingredienser fortsat

  • 1 løg (skåret i tynde skiver)
  • 1 dåse majs (200 gr. og afdryppet)
  • 2 spsk. fiskesauce
  • 1 tsk. rørsukker (alm. sukker også ok)
  • 1 lille håndfuld korianderblade
  • Evt. en håndfuld grønne bønner
  • 1 lime skåret i både

Brug så vidt muligt økologiske ingredienser. Så undgår du pesticiderester, som er skadelige for din sundhed.

Trin for trin instruktioner

for

Thailandsk Khao Pad

– med stegte jasminris, kylling, rejer og grøntsager

 

Trin 1

Jasminris tilberedes efter anvisningen på pose. Når risene er færdige, skal du røre rundt med enten spisepinde eller en stegegaffel for at løsne risene.

Trin 2

Varm 1 spsk. olie i en stegepande. Lav to tynde omeletter af de sammenpiskede æg. Steg dem kun på den ene side og rull dem efterfølgende stramt sammen. Skær i skiver efter afkøling.

Trin 3

Opvarm wok. Tilsæt resten af olien. Tilsæt karrypasta og rør rundet i nogle sekunder. Tilsæt kylling og rør rundt indtil at de bliver møre.

Trin 4

Tilsæt løg, bønner og fortsæt med at stege ved stærk varme. Rør hele tiden rundt.

Trin 5

Tilsæt nu majs, ris, fiskesauce, sukker, rejer, og det meste af forårsløgene. Når det hele er varmt, kan du servere i potionsskåle. Pynt med skiver af omelet, de resterende forårsløg, korianderblade og limebåde.

Instagram

Del gerne din færdige ret på Instagram med #vipramad

Andre Opskrifter

Laks & Avocado Poké Bowl

Laks & Avocado Poké Bowl

Laks og Avocado Poké Bowl er en super lækker ret. Den er let at lave, sund og smager fantastisk. Prøv selv.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag