Sund mad opskrifter

Sunde vafler med
spinat, laks og avocado

Sund mad opskrifter

Sunde vafler med spinat, laks og avocado

Vafler smager godt til dessert med syltetøj og sukker eller til morgenmad med yoghurt og friske bær. Men de bedste vafler må være vafler som man kan spise med god samvittighed!

Denne opskrift på “Sunde vafler med spinat, laks og avocado” passer rigtig godt til en lækker brunch eller som en forret til både venner, familie eller bare dig selv. Opskriften er nem at følge og kræver ikke de store evner i køkkenet.

Prøv vores sunde vafler med spinat, laks og hytteost i dag. De er både lækre og hurtige at lave!

 

Ingredienser til vafle:

  • 75 gram frossen spinat
  • 50 gram smør
  • 1 kop spelt mel
  • 1 tsk bagepulver
  • ¼ tsk salt
  • 1 kop mælk
  • 1 æg

Andre ingredienser:

  • 150-200 gr. røget laks
  • 1 stor moden avocado
  • Hytteost 4%

 

Sådan gør du:

  1. Tø spinaten op
  2. Forvarm vaffeljernet
  3. Smelt smørret ved lav temperatur og lad det afkøle
  4. Bland spelt mel, bagepulver og salt i en skål. Rør mælk og æg. Tilsæt spinat og smør.
  5. Hæld lille mængde af mix på varmt vaffeljern og kog til de er gyldenbrune.
  6. Arranger med små tomater, agurk, røget laks, avocado og hytteost.

Håber at du nyder denne lette og ikke mindst sunde opskrift på vores “Sunde vafler med spinat, laks og avocado”.

Del og giv gerne en kommentar forneden når du selv har lavet den. God appetit! 😉

 

Med venlig hilsen,

Kirstine F. Præstegaard
vipra- natural choices

Lækre, færdiglavet vafler med spinat, laks og avocado