Rød Karry med Kylling

En fantastisk dejlig Thailandsk opskrift som er utrolig nem at følge og hurtig at lave. Rød Karry med Kylling er bestemt én af mine personlige favoritter!

Antal personer

3-4

Tilberedelsestid:

ca. 25 minuter

Godt som:

Hovedret

Introduktion

Om Rød Karry med Kylling
(Gaeng Phed Gai)

Af: Zaki Vithen

Kyllingestrimler blandet sammen i en rød karrypasta i med en lækker smag af kokos. Serveres sammen med ris og kan også serveres med lime til at presse over.

Dejlig thai ret med flere lag af smag, som er utrolig let at lave. Alt sammen i én wok gryde. En personlig favorit som smager mindst lige så godt som når man spiser ude!

Værsgo!

Rød Karry med Kylling

Ingredienser:

Ingredienser:

 • 1 dåse kokosmælk (ikke light)
 • 3 spsk. rød karrypasta
 • 2-3 ferske kyllingbryster
 • 4-5 kaffir limeblade (i stykker eller strimler)
 • 150 ml vand
 • 2-3 spsk. fiskesouce

Øvrige ingredienser:

 • 1 tsk. sukker
 • 1 dåse bambudsskud i skiver ELLER 1 dåse stråsvampe (afdryppet)
 • 8-10 basilikumblade
 • En håndfuld bønner
 • 1 rød chilli (behøver ikke være stærk)
 • Ris

Thailandsk mad er et af de sundeste køkkener, som du kan spise og er blevet populært verden over.Faktisk er flere thailandske retter, såsom Tom Yum Suppe, i øjeblikket ved at gennemgå videnskabelig undersøgelse for sundhedsmæssige fordele.

Med en sundere fordeling af kød og grøntsager er med til at gøre thailandsk mad til et af de sundeste i verden. Vi håber at du bliver lige så glad for Rød Karry med Kylling som jeg er.

Frisk og økologisk Grønkål i Grønkål Detox Smoothie
Friske avocadoer i Grønkål Detox Smoothie

Trin for trin instruktioner

for

Rød Karry med Kylling

Trin 1

Start med at sætte ris over.

Trin 2

Opvarm wok på høj varme, hæld en tredjedel af kokosmælken i og opvarm til det bobler. Tilsæt karrypastaen. Lynsteg i 2-3 minutter ved jævn varme for at få smagen frem.

Trin 3

Tilsæt tynde skåret kyllingestrimler til wokken. Vend i saucen indtil kyllingestrimlerne er helt dækket.

Trin 4

Bland resten af kokosmælken, vand, 2 spsk. fiskesauce og sukker og kom det ned til det øvrige i wokken. Til sidst tilsættes kaffir limeblade og bambusskud eller stråsvampe.

Trin 5

Lad retten simre i 10 minutter. Smag på saucen og tilsæt det meste af basilikumbladene, bønnerne og eventuelt mere fiskesauce.

Trin 6

Kom kyllingekarryen i en serveringsskål og pynt med resten af basilikumbladene og rød chili. Serveres sammen med bådeskåret lime som kan presses ud over retten.

Flere Opskrifter

Har Vitamin K Bivirkninger?

Har Vitamin K Bivirkninger? Vitamin K er ét af de essentielle vitaminer, som hjælper med at vedligeholde knogler og er bl.a. nødvendig for blodets evne til at størkne.For dig & vores naturOpnå rabat på alle ordrePå alle ordre til pakkeshop- naturligvis!Hvad er...

Hawaiian Tuna Poké Bowl

Hawaiian Tuna Poké Bowl

Hawaiian Tuna Poké Bowl er flot, sundt, smager fantastisk og er sundt. Godt som frokost, let at pakke som madpakke eller som aftensmad.

Laks & Avocado Poké Bowl

Laks & Avocado Poké Bowl

Laks og Avocado Poké Bowl er en super lækker ret. Den er let at lave, sund og smager fantastisk. Prøv selv.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag