Magnesium Købe Guide

– Sådan vælger du det rette Magnesium tilskud

Magnesium er blevet et af de mest populære kosttilskud gennem de seneste år og med god grund. Men det at skulle vælge det rigtige magnesium kosttilskud kan både være forvirrende og overvældende, da der er rigtig meget forskelligt ude på markedet, og med svingende kvalitet.

Herudover er der også efterhånden mange varianter af magnesium, hvor der er tilsat forskellige urter og endda omega 3, at man helt glemmer, at det man egentlig var på udkig efter var en god magnesium.

Naturligt og Bæredygtigt Omega-3

Naturligt & Bæredygtigt

For dig & vores natur

Spar op til 25% på alle ordre

Spar op til 30%

Opnå rabat på alle ordre

Du får altid Gratis fragt

GRATIS Fragt til Pakkeshop

På alle ordre over 200 kr.

e-mærket for din sikkerhed

e-mærket webshop

- naturligvis!

Hvilken magnesium er bedst?

Når du skal vurdere hvilken magnesium er bedst, så er det klart vores anbefaling at gå efter den type af magnesium opløses hurtigst og optages bedst i kroppen, således at du opnår den bedst mulige effekt af dit kosttilskud.

Vi har derfor gennemgået de forskellige typer af magnesium, som findes på markedet for at give dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger din næste magnesium.

Hvilken magnesium er bedst?

Magnesium Citrat

Magnesium Citrat er en organisk magnesium, som er kendt for at være en af de former, som har den bedst mulige optagelse for din krop sammenlignet med andre former for magnesium.

Magnesium Citrat er bundet til citronsyre, hvilket gør det vandopløseligt og hurtigt at opløse og anvende til gavn i kroppen.

Magnesium Citrat kan herudover købes til rimelige penge (1-2 kr. pr. tablet) og er derfor et af de bedste valg af magnesium.

Magnesiumoxid og Magnesium Hydroxid

Magnesiumoxid og Magnesium Hydroxid er begge uorganiske former for magnesium, som primært anvendes i kosttilskud, hvor der er større fokus på pris end kvalitet, da det er billigt at producere.

Magnesium Oxide og Magnesium Hydroxid er svære at opløse, og er derfor også kendt for at have en væsentlig dårligere optagelse i kroppen end f.eks. Magnesium Citrat og Magnesium Glycinat.

Bemærk! Begge former anvendes i langt den største del af magnesium kosttilskud på det danske marked, så husk altid at se godt efter på bagsiden af etiketten, hvis du vil undgå disse former for magnesium.

Magnesium Glycinat og Magnesium Bisglycinat

Magnesium Glycinat er også kendt som Magnesium Bisglycinat, og er en organisk form for magnesium. Magnesium Glycinat er kendt for at have en god optagelse i kroppen og anvendes ofte i koststilskud af bedre kvalitet.

Øvrige former for magnesium

Øvrige former for magnesium som i mindre grad anvendes i kosttilskud:

 • Magnesium Acetat
 • Magnesium Taurat
 • Magnesium Gluconat
 • Magnesium L-Pidolat

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at der findes mange forskellige former for magnesium på markedet, og rigtig meget af varierende kvalitet.

Det er helt sikkert, at ønsker du den bedste form for magnesium med den bedst mulige optagelse og absorption i kroppen, så skal du vælge en organisk magnesium, som f. eks Magnesium Citrat eller Magnesium Glycinat.

Du bør til gengæld undgå de uorganiske former for magnesium såsom f.eks. Magnesiumoxid og Magnesium Hydroxid, som har en lav optagelse og absorption i kroppen.

Husk i den forbindelse altid at tjekke bagsiden af etiketten, da nogle leverandører blander organisk og uorganiske former for magnesium, men kun nævner de organiske på forsiden og etiketten.

Fosfolipider

 • Livsvigtige fedtstoffer for kroppen
 • Byggestenene i vores cellemembraner
 • Binder omega-3 fedtsyrer
 • Giver den bedste optagelse og udnyttelse af omega-3 fedtsyrer

Fosfolipider

 • Livsvigtige fedtstoffer for kroppen
 • Byggestenene i vores cellemembraner
 • Binder omega-3 fedtsyrer
 • Giver den bedste optagelse og udnyttelse af omega-3 fedtsyrer
Bedst i test af krill olier 2019

Bedst i test af krill olier 2021

Vi sammenligner de mest solgte krill olier på indhold. Se resultatet her.

Hvad er omega-3 godt for?

Hvad er omega-3 godt for?

Hvorfor er det vigtigt at få omega-3 dagligt? Læs mere.

Hvad er krill olie?

Hvad er krill olie?

Hvad er krill olie og hvad er sundhedsfordelene? Læs mere.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag