Hawaiian Tuna Poké Bowl
Hawaiian Tuna Poké Bowl er indbydende, let at lave, sundt og smager fantastisk.
Antal personer
2
Tilberedelsestid:
35 min
Godt som:
Frokost eller aftensmad
Introduktion
Om Hawaiian Tuna Poké Bowl Opskrift
Del denne opskrift
Af: Zaki Vithen
Poké Bowl stammer fra Hawaii hvor poke er en blanding af rå fisk blandet sammen med grønt. I nyere tid er det blevet en fusion af poke og det japanske køkken.
Poké bowl er bygget på en base af sticky rice dækket med blanding af rå fisk (i form af tun eller laks) sammen med frugt, grønt og spises med pinde.
Kan du lide sushi? Så vil du helt sikkert også kunne lide Poké Bowl!
Værsgo 🙂

Hawaiian Tuna Poké Bowl Ingredienser:
Ingredienser:
- Sticky rice (sushi ris)
- 400 g tun (til sushi*)
- 1 granatæble
- 2 skiver frisk ananas (eller fra dåse)
- Cherrytomater
- 1 mango
- Wakame (tangsalat)
- En lille håndfuld champignon
Øvrige ingredienser:
- 1 avocado
- Krabbekød (frisk eller fra dåse)
- Edamame bønner
- Syltede ingefær
- Nori tang
- 1 tsk sorte sesamfrø
- 1 tsk hvide sesamfrø
- ristede løg (valfrit)
Sticky rice udgør ca. 50% af skålen med resten af ingredienserne pænt delt ud ovenpå.
Hvor meget du ønsker at anvende af hver af ingredienserne i Hawaiian Tuna Poké Bowl er helt op til dig.
Husk altid at undgå kemikalier i din mad ved at kun at købe økologisk så vidt muligt og altid at skylle grundigt.
*Tun kommer ikke fra de danske farvande og derfor har tunnen altid været frosset. Derfor kan tun som regl altid spises råt.


Trin for trin instruktioner
for
Hawaiian Tuna Poké Bowl
Trin 1
Følg anvisningerne for risene og sæt dem over. Gå videre til trin 2+ mens risene køles ned til stuetemperatur.
Trin 2
Sæt wakame i blød i 30 min. (hvis du har købt tørrede wakame) og steg champignon.
Trin 3
Skær tun ud i tern på ca. 1 x 1 cm, skær cherrytomaterne i halve både, tag kerner ud af granatæblet, skær ananas, mango og avocado ud i tern i samme størrelse som tun stykkerne (1×1 cm). Alternativt kan du også mose avocadoen.
Trin 4
Læg den afkølede sticky rice i en to skåle som skal bruges til at servere Poké Bowl i. Sticky rice skal dække ca. 50% af højden af skålen.
Trin 5
Fordel tun, granatæble, ananas, wakame, cherrytomater, mango, champignon, avocado, krabbekød, edamame bønner ligeligt rundt på toppen af sticy rice med f.eks. tun i midten.
Trin 6
Pynt med syltede ingefær, nori tang, sorte sesamfrø, hvide sesamfrø og evt. ristede løg.
Værsgo – så er du klar til at nyde Hawaiian Tuna Poké Bowl!
Topping
Du kan anvende Sriracha Mayo (chilli mayo), wasabi mayo sauce og/eller Kikkoman poké sauce. Alle 3 kan købes i de fleste asiatiske købmandsbutikker.
Flere Opskrifter

Laks & Avocado Poké Bowl
Laks og Avocado Poké Bowl er en super lækker ret. Den er let at lave, sund og smager fantastisk. Prøv selv.

Hjemmelavet Knækbrød
Bag din helt egen fantasktiske knækbrød som du kan nyde med ost, syltetøj eller andet lækkert.
Ingen resultater fundet
Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Thailandsk Khao Pad opskrift
En lækker thailandsk ret, som er en blanding af jasminris, kylling, rejer og grøntsager. Let at lave og sund at spise.
Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed
Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.
vipra | natural choices ApS
Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.