Er Krill Olie virkeligt 48x så stærk som fiskeolie?

Krill olie er 48 gange så stærk som omega fiskeolier

Det lyder jo ganske godt at kunne sige at krill olie er 48 gange så stærk som omega fiskeolier. Det er helt klart et godt salgsargument for at hjælpe med at sælge et produkt, men er krill olie virkeligt 48 gange så stærk som omega-3 fiskeolier?

Det kommer helt an på hvad man sammenligner krill olie og fiskeolie.

 

Antioxidanter i krill olie og fiskeolie

Antioxidanter er din krops primære måde at neutralisere frie radikaler på – de skadelige metaboliske biprodukter, der beskadiger celler og væv i hele kroppen.

Videnskabelige forsøg har gentagne gange vist, at antioxidanter er en vigtige når det kommer til vores helbred. Selvom mange fødevarer naturligt indeholder antioxidanter, så får de fleste ofte ikke nok.

Er Krill olie 48 gange så stærk som omega fiskeolier
Krill olie indeholder naturligt et af naturens mest potente antioxidanter, Astaxanthin. Det er det som giver krill olien den flotte røde farve. Det er Astaxanthin som giver vilde laks den flotte dybe røde farve.

 

Er Krill olie 48 gange så stærk som omega fiskeolier…eller hvad?

Sammenligner vi potensen af antioxidanter i krill olie med antioxidanterne, som findes naturligt i fiskeolie? Ja, så er krill olie 48 gange så stærk som fiskeolie.

MEN, det er dog yderst vigtigt at fremhæve, hvad at der bliver sammenlignet. At der kun er tale om en sammenligning af antioxidanterne og IKKE af omega-3. Ellers er det kun misvisende. Du kan læse om sammenligningen af omega-3 længere nede i artiklen.

Hvis du stadig ikke er overbevist om antioxidanternes potens i krill olie, så har uafhængige ORAC-evalueringer målt Astaxanthin.

 

Hvor potent er Astaxanthin?

  • Over 300 gange mere potent en antioxidant i forhold til vitamin A og E-vitamin
  • Over 47 gange mere potent en antioxidant i forhold til ​​lutein
  • Over 34 gange mere potent en antioxidant i forhold til ​​coenzym Q-10

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie får du 1.2 mg af den potente og naturlige antioxidant i normal daglig dosis.

 

Optagelse og potenthed af krill olie og fiskeolie

Krill olies omega-3 fedtsyrer består af fosfolipider, som er en helt unik form af omega-3 fedtsyre, som kun findes i krill.

Det som gør fosfolipider så unik er, at fosfolipider er den form for fedtsyre, som kroppens celler naturligt skal bruge. Det betyder, at de vigtige omega-3 fedtsyrer straks kan anvendes i din krops celler hvor de skal gøre gavn.

Fiskeoliens form af fedtsyrer bestårtil gengæld af triglycerider, som kroppens celler ikke kan optage direkte. Dette betyder, at de vigtige omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie i første omgang skal omdannes fra triglycerider til fosfolipider i leveren. En proces hvor ca. 80% af de vigtige omega-3 fedtsyrer går tabt, og kun 20% når ud til kroppens celler.

Det betyder at AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er op til 5 gange mere optageligt eller potent end fiskeolie.

 

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er en potent og naturlig kilde til omega-3. Omega-3 som findes i form af fosfolipider, som er unik for krill olie. Fosfolipider kan optages straks i kroppens celler uden konvertering, som ellers kræves med fiskeolie. En proces hvor omega-3 går tabt.

Krill olie, og især Antarktisk Omega-3 Krill Olie, er enestående, da det er naturligt rigt på Astaxanthin. En antioxidant, som ikke bare holder krill olien frisk. Astaxanthin holder krill olien frisk og giver en længere holdbarhed på to år ved stuetemperatur. Derudover indeholder AntarcticRed Omega-3 Krill Olie Cholin som er godt for din lever.

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie, så får du flere sundhedsfordele end med fiskeolie, et 100% bæredygtigt produkt i en mindre og mere potent kapsel. Læs mere her.

Hjælp os ved at dele denne artikel forneden.

Zaki Vithen
vipra | natural choices