Bæredygtigt Omega-3

– fra Krill Olie

Ved at vælge omega-3 fra krill olie får du en 100% bæredygtig kilde til din omega-3. Ved at vælge AntarcticRed Krill Olie, så får du den krill olie med mest indhold i Danmark.

Naturligt og Bæredygtigt Omega-3

Naturligt & Bæredygtigt

For dig & vores natur

Spar op til 25% på alle ordre

Spar op til 30%

Opnå rabat på alle ordre

Du får altid Gratis fragt

GRATIS Fragt til Pakkeshop

På alle ordre over 200 kr.

e-mærket for din sikkerhed

e-mærket webshop

- naturligvis!

Bæredygtigt Omega-3 fra krill olie

Dette er din bæredygtige kilde til omega-3 som er 100% bæredygtigt. Faktisk, så er det samtidigt også den bedst optagelige omega-3 kilde.

Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar. Som virksomhed, ønsker vi at tage vores del af ansvaret for miljø, natur og dyreliv.

Som virksomhed, anvender vi altid kun:

100% Bæredygtige kilder
100% Naturlige kilder

Med AntarcticRed Krill Olie får du et omega-3 kosttilskud, som du kan tage med god samvittighed!

Vær med til at tage et bedre valg

Vores verdenshavene lider af overfiskeri, og at overfiskeri er med til at ødelægge hele økosystemer. Mange er dog nok ikke klar over, at vi på knap 70 år har mistet hele 90% af alle fisk i verdenhavene.

Vi tager vores miljø meget alvorligt. Vores koncept er at passe på vores miljø, og derfor er vores virksomhed og vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie bygget op omkring altid at være 100% bæredygtigt.

Vores leverandør benytter et højteknologisk fiskenet kaldet ECO-Harvesting, som sorterer alt andet end krill fra og undgår dermed alt bifangst. Dermed sikre marineliv og økosystemet i havet omkring Antarktis.

Vi er stolte over vores samarbejde med vores norske leverandør, AKER BioMarine, som arbejder tæt med verdensnaturfonden (WWF).

Med AntarcticRed Krill Olie får du et helt unikt kosttilskud, hvor du kan være med til at passe på vores planet for fremtidige generationer.

Vidste du at:

  • Omega-3 fedtsyrerne i krill olie er kaldes fosfolipider og er den form af omega-3 fedtsyrer som din krop naturligt anvender for at holde dine celler sunde?
  • BPlantebaseret omega-3 og fiskeolie skal først omdannes til fosfolipider for at din krop kan anvende de vigtige omega-3 fedtsyrer, men til en stor bekostning.

ECO-Harvesting

I krill olie er størstedelen af omega-3 fedtsyrer bundet i fosfolipider, mens omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie er bundet i andre former for fedtstof, som eksempelvis triglycerider. Denne forskel har stor betydning for hvordan omega-3 optages og udnyttes i vores krop.

Når omega-3 fedtsyrerne transporteres i triglycerider, vil en stor del af omega-3 fedtsyrerne bruges til energi eller oplagres som kropsfedt. Det betyder, at mængden af den omega-3 vi indtager må være ekstra stor, for at sikre cellerne en tilstrækkelig høj biotilgængelighed af omega-3 fedtsyrer.

Biotilgængeligheden fortæller noget om, hvor meget af et stof, der når frem til blodbanen, for derfra at kunne optages i kroppens celler. Fosfolipidbundne fedtsyrer har derimod en højere biotilgængelighed end triglyceridbundne. Fosfolipider er nøglekomponenter i alle celler og omega-3, der er bundet i fosfolipider, vil derfor straks være tilgængeligt.

Fosfolipider

  • Livsvigtige fedtstoffer for kroppen
  • Byggestenene i vores cellemembraner
  • Binder omega-3 fedtsyrer
  • Giver den bedste optagelse og udnyttelse af omega-3 fedtsyrer

Studier på marine fosfolipider fundet i krill

Flere nyere amerikanske studier har vist, at krill olie i langt højere grad giver en større mængde af omega-3 EPA og DHA i fosfolipiderne i kroppens mange forskellige væv og organer efter indtagelse af krill olie, sammenlignet med fiskeolie.

Amerikanske undersøgelser har derudover konkluderet, at en lavere dosis af omega-3 fedtsyrer fra fosfolipider resulterede i lige så høje plasmaniveauer af EPA og DHA, sammenlignet med indtagelse af en højere dosis af omega-3 fedtsyrer fra triglycerider i fiskeolie. Efter blot 7 uger var det totale EPA og DHA plasmaniveau 45% højere ved indtagelse af krill olie i forhold til indtagelse af fiskeolie. Fosfolipider bundet i omega-3 fra krill olie lader altså til at være en vigtig kilde til at sikre cellerne de gode omega-3 fedtsyrer.

En anden fordel ved krill olie er, at du undgår den dårlige eftersmag ved indtagelse af omega-3. Omega-3 fedtsyrer bundet i triglycerider, kan som følge af deres kemiske opbygning ikke blande sig med indholdet i maven, men vil derimod flyde ovenpå indholdet og give en ubehagelig eftersmag. Det smages ofte efter indtagelse af fiskeolie.

Denne ubehagelige eftersmag reduceres ved indtagelse af krill olie. Fosfolipiderne i krill olie er nemlig vandopløselige og blander sig derfor straks med væsken i maven.

Bedst i test af krill olier 2019

Bedst i test af krill olier 2021

Vi sammenligner de mest solgte krill olier på indhold. Se resultatet her.

Hvad er omega-3 godt for?

Hvad er omega-3 godt for?

Hvorfor er det vigtigt at få omega-3 dagligt? Læs mere.

Hvad er krill olie?

Hvad er krill olie?

Hvad er krill olie og hvad er sundhedsfordelene? Læs mere.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag