Sund mad opskrifter

Appelsin & gulerods smoothie

opskrift med ingefær opskrift

Sund mad opskrifter

Appelsin & gulerods smoothie opskrift med ingefær opskrift

 

Der er mange meninger om hvorvidt man skal bruge en juicer eller blender. Når du juicer frugt, så fjerner du også de vigtige fibre.

Fibre er er specielt gode at beholde da de er med til at holde dit fordøjelsessystem sundt. Vigtigere, så hjælper fibre med at kroppen ikke tager på af sukkeret som frugt naturligt indeholder.

Sukker får vi desværre allerede for meget af i løbet af en dag i den gennemsnitlige danske kost. Derfor anbefaler vi at man blender sin smoothies frem for at bruge en juicer.

Vi anbefaler altid økologiske frugter og grøntsager så du undgår kemikalier så som pesticider. Nyere studier viser at optagelsen af de vigtige næringsstoffer faktisk er forringet når man spiser ikke økologiske produkter da kemikalierne som bruges til at sprøjte hæmmer optagelsen.

Prøv denne lækre Appelsin & gulerods smoothie med ingefær opskrift som giver et godt boost til dit helbred. Personligt kan jeg godt lide at det smager meget af ingefær så det bliver en smule stærkt og derfor tilføjer jeg nok lidt mere end de fleste. Hvis du ikke er til en stærk smag af ingefær vil jeg anbefale at du altid smager til.

Start med lidt og tilføj mere hvis du synes at det godt må smage af mere. Frisk ingefær er rigtig sundt og har flere helbredsmæssige fordele samtidigt med at det giver ekstra smag til din smoothie.

Så er den også hurtig at lave. Skriv meget gerne en kommentar til denne opskrift når du har prøvet den. Vi vil meget gerne høre din mening!

 

Ingredienser – 1 pers.:

  • 2 skrællet appelsiner
  • 2 store økologiske gulerødder
  • Ingefær (smag til)
  • lidt vand eller is til afkøling

 

God fornøjelse,

Zaki Vithen
vipra | natural choices

Appelsin & gulerods smoothie