Appelsin & gulerods smoothie med ingefær

Et sundt spark til dit immunforsvar med en dejlig frisk smag!

Antal personer

1

Tilberedelsestid:

7 min

Godt for:

Dit immunforsvar

Introduktion

Om Appelsin & gulerods smoothie med ingefær Smoothie Opskrift

Af: Kirstine Præstegaard

Der er mange meninger om hvorvidt man skal bruge en juicer eller blender. Når du juicer frugt, så fjerner du også de vigtige fibre.

Fibre er er specielt gode at beholde da de er med til at holde dit fordøjelsessystem sundt. Vigtigere, så hjælper fibre med at kroppen ikke tager på af sukkeret som frugt naturligt indeholder.

Sukker får vi desværre allerede for meget af i løbet af en dag i den gennemsnitlige danske kost. Derfor anbefaler vi at man blender sin smoothies frem for at bruge en juicer.

Appelsin & gulerods med ingefær smoothie opskrift

Ingredienser:

Ingredienser:

  • 2 skrællet appelsiner
  • 2 store økologiske gulerødder
  • Ingefær (smag til)
  • Lidt koldt vand eller is til afkøling

Vi anbefaler altid økologiske frugter og grøntsager så du undgår kemikalier så som pesticider. Nyere studier viser at optagelsen af de vigtige næringsstoffer faktisk er forringet når man spiser ikke økologiske produkter da kemikalierne som bruges til at sprøjte hæmmer optagelsen.

Prøv denne lækre Appelsin & gulerods smoothie med ingefær opskrift som giver et godt boost til dit helbred. Personligt kan jeg godt lide at det smager meget af ingefær så det bliver en smule stærkt og derfor tilføjer jeg nok lidt mere end de fleste. Hvis du ikke er til en stærk smag af ingefær vil jeg anbefale at du altid smager til.

Økologiske gulerødder til Appelsin & gulerods med ingefær smoothie opskrift
Økologiske appelsiner til Appelsin & gulerods med ingefær smoothie opskrift

Trin for trin instruktioner

for

Appelsin & gulerods smoothie med ingefær

Tip

Start med lidt og tilføj mere hvis du synes at det godt må smage af mere. Frisk ingefær er rigtig sundt og har flere helbredsmæssige fordele samtidigt med at det giver ekstra smag til din smoothie.

Tip

Held limejuicen ud over avocadoerne inden det blandes sammen i salaten. På denne måde bliver holdes avocadoerne fra at blive brune i længere tid.

Flere Opskrifter

Hawaiian Tuna Poké Bowl

Hawaiian Tuna Poké Bowl

Hawaiian Tuna Poké Bowl er flot, sundt, smager fantastisk og er sundt. Godt som frokost, let at pakke som madpakke eller som aftensmad.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Ønsker du at leve sundere? Abonner allerede i dag på vores sundhedsnyhedsbrev, og modtag gode råd om sundhed, seneste nyt fra os, sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay