Appelsin- & gulerodssmoothie

med ingefær

Et sundt spark til dit immunforsvar med en dejlig frisk smag!

Antal personer

1

Tilberedelsestid:

7 min

Godt for:

Dit immunforsvar

Introduktion

Om Appelsin- & gulerodssmoothie med ingefær Smoothie Opskrift

Af: Kirstine Præstegaard

Der er mange meninger om, hvorvidt man skal bruge en juicer eller blender. Når du juicer frugt, så fjerner du også de vigtige fibre.

Fibre er er specielt gode at beholde, da de er med til at holde dit fordøjelsessystem sundt. Ligeledes, så hjælper fibre med, at kroppen ikke tager på af sukkeret, som frugt naturligt indeholder.

Sukker får vi desværre allerede for meget af i løbet af en dag fra den gennemsnitlige danske kost. Derfor anbefaler vi, at man blender sin smoothies frem for at bruge en juicer.

Appelsin & gulerods med ingefær smoothie opskrift

Ingredienser:

Ingredienser:

  • 2 skrællede appelsiner
  • 2 store økologiske gulerødder
  • Ingefær (smag til)
  • Lidt koldt vand eller is til afkøling

Vi anbefaler altid økologiske frugter og grøntsager, så du undgår kemikalier så som pesticider. Nyere studier viser, at optagelsen af de vigtige næringsstoffer faktisk er forringet, når man spiser ikke økologiske produkter, da kemikalierne, som bruges til at sprøjte med, hæmmer optagelsen.

Prøv denne lækre Appelsin- & gulerodssmoothie med ingefær opskrift, som giver et godt boost til dit helbred. Personligt kan jeg godt lide, at det smager meget af ingefær, så det bliver en smule stærkt, og derfor tilføjer jeg nok lidt mere end de fleste. Hvis du ikke er til en stærk smag af ingefær, vil jeg anbefale, at du altid smager til.

Økologiske gulerødder til Appelsin & gulerods med ingefær smoothie opskrift
Økologiske appelsiner til Appelsin & gulerods med ingefær smoothie opskrift

Trin for trin instruktioner

for

Appelsin- & gulerodssmoothie med ingefær

Tip

Start med lidt ingefær og tilføj mere hvis du synes, at det godt må smage af mere. Frisk ingefær er rigtig sundt og har flere helbredsmæssige fordele samtidigt med, at det giver ekstra smag til din smoothie.

 

 

 

Flere Opskrifter

Hawaiian Tuna Poké Bowl

Hawaiian Tuna Poké Bowl

Hawaiian Tuna Poké Bowl er flot, sundt, smager fantastisk og er sundt. Godt som frokost, let at pakke som madpakke eller som aftensmad.

Thailandsk Khao Pad opskrift

Thailandsk Khao Pad opskrift

En lækker thailandsk ret, som er en blanding af jasminris, kylling, rejer og grøntsager. Let at lave og sund at spise.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag