Bæredygtigt Omega-3 fra krill

– Og Din bedste Omega-3 Kilde

Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar og benytter 100% bæredygtige kilder. Som virksomhed, så tager vi vores miljø, natur og dyreliv meget alvorligt. Med AntarcticRed Krill Olie får du et omega-3 kosttilskud, som du kan tage med god samvittighed.

Mest Omega-3 indhold i DK

Højeste omega-3 indhold

✓ Rig på omega-3 fedtsyrerne EPA & DHA
✓ Højt indhold af Astaxanthin & Cholin

Flere fordele end fiskeolie

Flere fordele end fiskeolie

✓ 5x bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn & lever
✓ Lang holdbarhed uden at blive harsk

Små kapsler - lette at sluge

Endnu flere fordele

✓ Små kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen fiskebøvs og opstød

Naturligt og Bæredygtigt Omega-3

Naturligt & Bæredygtigt

For dig & vores natur

Spar op til 25% på alle ordre

Spar op til 30%

Opnå rabat på alle ordre

Du får altid Gratis fragt

GRATIS Fragt til Pakkeshop

På alle ordre over 200 kr.

e-mærket for din sikkerhed

e-mærket webshop

- naturligvis!

Z

AntarcticRed Omega 3 Krill Olie

5x bedre optagelse af de vigtige Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA sammenlignet med fiskeolie og op til 50% mindre kapsler og helt uden fiskebøvs!

Z

Magnesium Citrat

Magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt bidrager til en normal muskelfunktion

Z

Vitamintilskud K2+D3

K2+D3 bidrager til flere sundhedsfordele, er godt for knoglesundheden, immunsystemet og muskelfunktionen

ECO-Harvesting

En helt unik fangstmetode hvor alt bifangst undgås

Med en unik fangstmetode kan vi sørge for, at der ikke opstår bifangst. I fiskeindustrien er bifangst et kæmpe problem, hvor det anslås at op i mod 40% er bifangst. Bifangst, som blot smides dødt tilbage i havet.

Dette undgår vi helt med vores unikke ECO-Harvesting fangstmetode. Se vores video her.

Bæredygtigt Omega-3 uden bifangst

Hvad er ECO-Harvesting?

ECO-Harvesting fangstmetoden er et kontinuerligt trawlersystem, der beskyttes af et fint net. Nettet forhindrer alt, som er større end krill i at komme igennem. Undervandskameraer overvåger konstant systemet.

Fremfor at trække nettet op af vandet for at få fangsten om bord, er der fastgjort en transportslange for enden af nettet, som forbliver under vand gennem hele operationen. En konstant strøm af vand strømmer gennem slangen og bringer de levende krill direkte ind i skibet.

På skibet omdannes de levende krill til krill olie og derved sikres en langt højere kvalitet, som er langt mere frisk.

AntarcticRed Krill Olie er din omega-3 kilde, som er med til at beskytte vores natur ved at helt at undgå bifangst.

Bæredygtigt Omega-3 fra krill

Derfor er krill din bæredygtige omega-3 kilde

I 1980 blev organisationen CCAMLR etableret på baggrund af en international konvention med det formål at overvåge og bevare marinelivet omkring Antarktis.

Fangsten af krill olie har siden da været reguleret ud fra et forsigtighedsprincip om at sikre at økosystemet omkring Antarktis altid skal forblive bæredygtigt.

CCAMLR regulerer derfor krill fiskeriet ud fra grænseværdier, som sikrer, at der altid er en sund ynglende bestand af krill, og at der er nok krill til at spise for de rovdyr (eks. hvaler og pingviner), som lever af krill.

Dette gør, at økosystemet ikke påvirkes, og at der ikke sker overfiskeri af krill. Ud fra en krillbestand på 60 millioner tons i biomasse har CCAMLR sat grænsen for fangst til 1 % om året.

Den årlige fangst er dog kun på omkring 0,3 %, hvilket gør, at fangsten af krill omkring Antarktis er yderst bæredygtigt, og med til, at du med god samvittighed kan få dit Omega-3 tilskud igennem krill olie.

Til at vurdere hvilket fangstniveau, som er bæredygtigt, anvender forskere computermodeller der simulerer krillbestanden ud fra forskellige ligninger og anvender disse data til at forudsige, hvad der vil ske med bestanden ved forskellige niveauer af krill fiskeri.

Der gennemføres således tusinder af simuleringer til at fastslå hvilket fangsniveau som er bæredygtigt og sikrer at der ikke sker overfiskeri af krill.

Herudover har CCAMLR igennem sit monitoreringsprogram (CEMP) siden 1989 overvåget og skaffet information om effekten af fiskeriet af krill på dyrearter, som lever her af for at kunne medvirke til kvalificere beslutningerne om de fastsatte grænseværdier.

Køb AntarcticRed Omega-3 Krill Olie - med Cholin & Astaxanthin

Køb AntarcticRed Krill Olie

- Mest indhold i Danmark

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er du altid sikker på at få den højeste kvalitet indenfor omega-3 kosttilskud. Ved højeste kvalitet forstår vi følgende:

✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn og lever (2 kapsler dagligt)
✓ 5x bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Mindre kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen opstød med fiskesmag
✓ 100% bæredygtigt og fanget med Eco Harvesting
✓ Højeste indhold af alle værdier sammenlignet med andre krill olier (se Test her)
✓ Højeste indhold af Cholin og Astaxanthin sammenlignet med andre krill olier

Vi er med til at sikrer vores natur for fremtidige generationer

Vores verdenshavene lider af overfiskeri, og at overfiskeri er med til at ødelægge hele økosystemer. Mange er dog nok ikke klar over, at vi på knap 70 år har mistet hele 90% af alle fisk i verdenhavene.

 

Vi tager vores miljø meget alvorligt. Vores koncept er at passe på vores miljø, og derfor er vores virksomhed og vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie bygget op omkring altid at være 100% bæredygtigt.

Vores leverandør benytter et højteknologisk fiskenet kaldet ECO-Harvesting, som sorterer alt andet end krill fra og undgår dermed alt bifangst. Dermed sikre marineliv og økosystemet i havet omkring Antarktis. 

 

Vi er stolte over vores samarbejde med vores norske leverandør, AKER BioMarine, som arbejder tæt med verdensnaturfonden (WWF).

Med AntarcticRed Krill Olie får du et helt unikt kosttilskud, hvor du kan være med til at passe på vores planet for fremtidige generationer.

Næste Generation Af Omega-3 Kosttilskud

- Tryk på videoen for at se hvorfor AntarcticRed Krill Olie er et godt valg for dig

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er fanget i det reneste hav omkring Antarktis og er 100% fri for mikroplastik, tungmetaller m.m. En naturlig omega-3 kilde som giver 5x bedre optagelse end fiskeolie, men som til forskel er 100% bæredygtigt.

Se vores video, om hvordan vi sikrer dig det reneste og mest potente omega-3 kosttilskud, du kan få på markedet.

Abonner på vores Nyhedsbrev om Sundhed

Modtag gode råd og artikler om sundhed fra vores helt egen ernæringsekspert én gang om ugen samt sunde opskrifter og meget mere. Abonner nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt, have høje værdier og give det bedste resultat for dig. Derudover skal produkterne være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsomt for vores miljø som muligt. Det synes vi i hvert fald.

Vi er naturligvis e-mærket
Trust Ecommerce Europe

Betalingsmuligheder

Betal med DanKort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay
Hurtigt check-ud med Google Pay

Følg os i dag