Mest potente omega-3 kilde

Bæredygtig Omega-3 fra Krill

Det er vigtigt, at vi alle tager ansvar og benytter 100% bæredygtige kilder. Det er vigtigt, at vi gør alt, hvad vi kan for at skåne og sikre vores natur for fremtidige generationer. Det gør vi med bæredygtig omega-3 fra krill!

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn og lever
✓ 5 gange bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Mindre kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen fiskebøvs
✓ 100% bæredygtigt

Naturlig & Bæredygtig

For dig & vores naturs skyld

Spar op til 25%

Få rabat ved køb af flere

Hurtig & GRATIS fragt

På alle ordrer uanset beløb

e-mærket – naturligvis!

Certificeret webshop

Z

100% bæredygtig omega-3 kilde

100% bæredygtig omega-3 fremstillet med den største omtanke for vores miljø

Z

Bifangst undgås helt med Eco-Harvesting

Eco-Harvesting er en unik fiskemetode hvor bifangst undgås, og dyreliv og fiskearter omkring Antarktis bevares (se video)

Z

Et produkt af højeste kvalitet

Straks efter fangst bliver krillen omdannet til krillolie ombord på skibet – en proces som sikrer et produkt af højeste kvalitet og friskhed

En bæredygtig omega-3 kilde for en god samvittighed

Vi tilbyder dig et 100% bæredygtigt omega-3 kosttilskud, hvis kvalitet er helt i top. Dette sikres ved, at friske krill straks laves om til krill olie på båden, i mens skibet er på havet. Se mere her.

Med en unik fangstmetode kan vi sørge for, at der ikke opstår bifangst. Et problem som ellers ses i fiskeindustrien hvor op i mod 40% er bifangst. Bifangst, som blot smides dødt tilbage i havet. Dette undgår vi helt med vores unikke fangstmetode. Se mere her.

Krill olie er din mest potente omega-3 kilde, hvor du opnår flere sundhedsmæssige fordele end med fiskeolie.

Bæredygtig Omega-3 fra krill

CCAMLR er en organisation bestående af 25 lande. Organisationens formål er at beskytte marineliv i det enorme havområde omkring Antarktis.

Kun område 48 omkring Antarktis er åbent for krill fiskeri. Dette kræver dog, at man lever op til CCAMLR strenge krav, før at man kan få tilladelse. Resten af områderne omkring Antarktis er total fredet.

CCAMLR har sat et maksimalt krill fiskerikvote til 9.35% af den samlede estimeret bestand på 60.3 millioner tons. Dette er den vurderede niveau for bæredygtigt fiskeri. Blot 0.35% krill bliver dog fisket.

I hele området omkring Antarktis anslår forskere den samlet biomasse af krill på over 500 millioner tons. Det er mere end den samlet biomasse af mennesker!

Se video “fra fangst til produkt”

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie får du ikke bare en mere potent omega-3 kilde i forhold til fiskeolie, men du kan aktivt hjælpe til med at beskytte vores have. Krill er en 100% bæredygtig kilde, hvis fangst er strengt reguleret.

Se vores video til højre og se hvordan den højeste kvalitet og bæredygtighed sikres i AntarcticRed Omega-3 Krill Olie.

Sikrer vores natur for fremtidige generationer

Du har sikkert hørt, at mange af verdenshavene lider af overfiskeri, og at overfiskeri er med til at ødelægge hele økosystemer. De fleste er dog nok ikke klar over, at vi på knap 70 år har mistet hele 90% af fisk i verdenhavene.

Vi tager vores miljø meget alvorligt, vores virksomhed og vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er bygget op omkring altid at være 100% bæredygtigt. Vores leverandør har udviklet og konstrueret et højteknologisk fiskenet, som sorterer levende bifangst fra og dermed sikre marineliv.

Vi er  stolte over at have et samarbejde med vores norske leverandør, AKER BioMarine, som arbejder tæt med verdensnaturfonden (WWF).

Vi tilbyder dig et helt unikt kosttilskud, hvor du kan være med til at passe på vores planet for fremtidige generationer. Det synes vi, er vigtigt og håber at du også gør.

Køb Krill Olie - Køb AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

Køb Krill Olie - Danmarks mest potente

Køb AntarcticRed Omega-3 Krill Olie 590 mg

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er du altid sikker på at få den højeste kvalitet indenfor omega-3 kosttilskud. Ved højeste kvalitet forstår vi følgende:

✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn og lever
✓ 5 gange bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Mindre kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen opstød med fiskesmag
✓ 100% bæredygtigt og fremstillet med den største omtanke for vores miljø
Højeste indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA sammenlignet med andre krill olier
✓ Højeste indhold af Cholin og Astaxanthin sammenlignet med andre krill olier

vipra | natural choices ApS

Kosttilskud skal altid være 100% naturligt og så potent som muligt. Derudover skal produkter være helt rene og fri for skadelige stoffer, 100% bæredygtigt og så skånsom for vores miljø som muligt. Det synes vi ihvertfald.

e-mærket certifikat for vipra.dk
Ecommerce Europe Trustmark

Læs mere

Følg os for meget mere